inzerce, prodej, prodám, bazar

VYMĚNÍM, něco jen vyloženě za drobnost...

Kategorie: Ostatní

Stará Bělá/Poruba (VŠB)/Kunčičky, příp. dle domluvy (OV-Jih, Karolina...).
Kovové kroužky - solnička + pepřenka.
Podšálky - již jen ty barevné "baňky".
Tlakový hrnec - již jen ten menší.
VYMĚNÍM, něco jen vyloženě za drobnost...
Podobné inzeráty
Peněženky - červená a cihlová - prostorné
Prodám, popř. za nějakou drobnost vyměním tyto dvě peněženky. Obě jsou dost prostorné - je tam místo na karty, bankovky i zvlášť na drobné. Obě červené nesou nějaké známky používání, ale jsou bez vad. Cena 25 Kč/ks nebo za něco ráda vyměním - prosím, nabídněte. Praha 5 nebo mohu zaslat.
Nový klobouk - bílá/modrá - unisex
Prodám levně popř. za nějakou drobnost vyměním tento nový klobouk střední velikosti. Praha 5 nebo mohu zaslat.
Různé věci- bloček, hra na PC, náušnice -10 Kč/ks či zdarma
Prodám levně či přidám zdarma k jinému mému inzerátu různé věcí od nových, nenošených náušnic po hru na PC. 10 Kč/ks nebo vyměním za nějakou drobnost - klidně čokoládu :-)
prodám tento repráček
prodám tento repráček Plně funkční vyměním tento repráček za nějaký mobilní telefon 5 megapixel foťák dotykový velmi pěkný zvuk a hlasitý PHILIPS AS35112 originál adaptér 9V Zpřístupněte svou hudbu a nabíjejte telefon se systémem Android Stylový reproduktor s integrovaným Bluetooth pro streamování hudby ze zařízení se systémem Android, neodymové měniče pro čistý a vyvážený zvuk, automatická synchronizace hodin se zapojeným zařízením, microUSB FlexiDock - nastavitelný dock pro širokou škálu zařízení, aplikace DockStudio pro přehrávání internetových rádií, USB vstup, budík, časovač, digitální FM tuner s RDS a automatickým laděním stanic, celkový hudebn po dohodě Zašlu i na dobírku Českou poštou Vyměním to za starší monitor větš vyměním tento repráček za mobilní telefon tlačítkový A nebo vyměním teto repráček za zdroj do počítače 450w 1 x 6 m
Dívčí oblečení 74/80
Za odnos a drobnost pro dítě Prosím nenoste PROŠLÉ potraviny Praha 9 většinou 74/80, něco málo 86/92
Vyměním za ňeco 3 kartony
Už nekouřim a vymenim za něco v této hodnoťe 3 kartony.