inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyměním

Kategorie: Veteráni

Vyměním tyto staré technické průkazy od veteránů za jiné které ještě ve sbírce nemám:
Ford Taunus 1300, Taunus coupe 2000, Opel Manta coupe 19s, Mercedes 240D, IFA w 50, Škoda 1000, 100, 105, 125L. ZAZ Tavrija Me, Audi 100 PH, Ford Escort RTB, Alfa Romeo Giulieta AK, Trabant 601, Wartburg 353w, Favorit Forman 135 136.
Osobní předání.
Vyměním
Podobné inzeráty
Vyměním ŠKODA 100L r.v. 1971 vzácnější prvomodel s TP a SPZ
Vyměním ŠKODA 100L r.v. 1971 vzácnější prvomodel, hladký sloupek bez větracích otvorů, s TP a SPZ, v originálním stavu, původní starý TP, STK do 2022, testace historického vozidla. Kompletní renovace brzd, včetně hlavního brzdového válce, dále měněny blatníky, vše z původních uloženkových ČSSR dílů. Vyměním za ŠKODA Garde, Rapid, Tatra nebo Jawa Pérák s TP. Vše funkční a plně pojízdný.
aprilia tuareg vyměním
vyměním dva motocykly aprilia tuareg 50 ccm r.v. 1987 Modrý bez dokladů téměř kompletní nepojizdny ( velký tp mám ) druhá motorka je s doklady bez STK ( psané na mou osobu) bezproblémový přepis. V případě zájmu další info po tel. vyměním za jawa mustang nebo jawa 555 ideálně v původním stavu.
Vyměním originalní zadní lampu Bosch ( BMW NSU Zundapp DKW )
Vyměním originalní zadní lampu Bosh JN5 S25. Chybí vnitřní objímka se žárovkou. Vyměním ji za originální zadní lampu Bosh JN5 S8. Pouze výměna, žádný prodej.
Vymenim  svetlo  bosch, hruska na BMW Zundap Praga, Rumal
Vymenim predvojnove svetlo hruska na BMW Zundap,Praga,Rumpal a ine predvojnove moto.Vymenim za predne svetlo na villiers + zadne svetlo na cz predvalecnu povdne v patine iba vymena nepredavam alebo dohoda.Na poslednej fotke je svetlo ake potrebujem.
Vyměním ČZ 76 kaktus 1932 , 1 série , 30 vyrobený kus
Vyměním ČZ 76 kaktus 1932 , 1 série , 30 vyrobený kus, stav přesně jako na foto, nadrz a motor je ČZ 98 bezrychlostní v supr stavu, rám má jedinou vadu, motorka pochází od výrobce sudů a kvůli materiálu odřízl vrchní trubku, tu jsem nahradil rovnou jakou má čz bezrychlostní, mám i foto před dovařením ještě když byl kaktus v původní barvě,ale musím ji najít, protože nesehnal jsem originál motor, jedná se o jedinečný stroj kterého se vyrobilo jen něco kolem 470 kusů, přesně tohoto modelu v 1 sérii 100 kusů, číslo rámu je asi 1056 takže kaktus, 30 sériově vyrobený kus ČZ, možná nejstarší dochovaná ČZ, vyměním za jinou předválečnou motorku obsah 500 a výše kompletní nebo čz 250 tourist před renovací (bez replik), popřípadě ČZ 250 sport kompletní v původním stavu další z této série už možná nikdy nebude na prodej, sem ochoten asi i prodat ale jen za cenu 320 tis kč nebo 13500 eur, pro někoho kdo má motor, je to zajímavý projekt motocyklu, který se už dnes nedá sehnat a když jo tak po renovaci šplhá cena skoro na milon, pro Vice info mne kontaktujte meilem nebo telefonicky na uvedeném čísle
Lancia Thema 2.0 8v 85kW VÝMĚNA
VYMĚNÍM italský mercedes, není to žádná leštěnka ale parádu udělá. Nové kotouče, destičky, lanovody k ruční brzdě, repase zadních třmenů. Co nefunguje - stahování spolujezdcova okna ovladačem u řidiče (nahoru ano), automatické stmívání zpětného zrcátka a výhřev zadního okna. Jinak vše funguje a spolehlivě to jezdí. Prodávám na letních alu 17", k autu zimní alu 15" Vyměním ideálně za malé benzínové auto do města. Na kosmetice nesejde, jde mi o technický stav. Oboustranný doplatek možný.