inzerce, prodej, prodám, bazar

Výměník topení

Kategorie: Veteráni

Prodám nepoužitý výměník topení dle fotografie.
Výměník topení
Podobné inzeráty
Výměník TRABANT,potrubí,topení
Nový vyměník TT 2000kč,starší slušné potrubí 500kč,topení 350kč,gumová propojka topení 100kč,komora topení 200kč
Topení do auta
Topení do auta. Výměník tepla. Určitě je to na veterána. Cenu nabídněte.
Prodám kryt topení na Chevrolet Corvette C3 68-82
Prodám laminátový kryt topení z motorové části, který se montuje místo boxu klimatizace. Takzvaný "Heater box AC Delete". Odpor topení se dává na libovolné místo a musí si člověk dodělat díru pro něj a umístění dle jeho představ. Nutnost nalakovat do barvy motorového prostoru, popřípadě nechat potáhnout folii, hydro grafiku apod. Není potřeba kupovat jiný radiátor topení a používá se sériový původní (pro klimatizaci). V laminátu jsou naznačené místa, pro vyvrtání otvorů na uchycení. (Vrtáte na jisto, ale vždy lepší správně napasovat, kvůli malým změnám a možným nánosům lepidla a pryskyřice z výroby vozu, díl je ze silné vrstvy laminátu, takže se moc nekroutí) Vhodné pro custom stavby, zkrášlení motorového prostoru, při nefunkční klimatizaci popřípadě napůl odpojené, aby to vypadalo jako auto a né polorozebraná Corvetta. Možnost zaslaní (na dobírku také).
Barkas B1000 originál nezávislé topení
Prodám na Barkasa B 1000 originál nezávislé topení,topení bylo originál v kompletní,nic nechybí.Original kabaláž se zástrčkou.Lze použít i na jiné vozy německé výroby, popřípadě i na jiné auta Cena 3500 Kč. Tel
TATRA TOPENÍ BN4/1.   Bufík
Prodám úplně nové topení do Tatry 603,613 Nikdy nepoužito.. V krabici i náhradní dily do topení
Webasto hl3003 40 12volt na dily slusny stav
Nabizim toto horkovzdusne topeni v nalezovem.stavu na dily, popr opravu. Nezavisle benzinove topeni, eberspracher, naftove nezavisle topeni.