inzerce, prodej, prodám, bazar

Vykrajovátka, tvořítka, zdobítka na vánoční i jiné cukroví

Kategorie: Potraviny

Prodám:
Vykrajovátka, tvořítka, zdobítka na vánoční i jiné cukroví.
Stav velmi dobrý: viz foto.

Cena: 179,-Kč/za celou sadu + poštovné.
Při osobním převzetí se poštovné neplatí.

Preferuji osobní předání v Plzni, Horšovském Týně, Poběžovicích, Hostouni, nebo na trase a v okolí.

Koukněte i na naše další inzeráty :-)
Vykrajovátka, tvořítka, zdobítka na vánoční i jiné cukroví
Podobné inzeráty
Vánoční vykrajovátka na cukroví včetně úlků
Prodám vánoční vykrajovátka zbytek dědictví po babičce.
Vykrajovátka na cukroví
Dobrý den, daruji tato vykrajovátka na cukroví za něco dobrého na zub. Jsou domácí výroby na 3D tiskárně, materiál je PET (až na kovové srdíčko). Vyrobila jsem jich víc a vybrala si ty, které mi nejlépe sedí, tak třeba tyto sednou zas někomu jinému. Případně je mohu poslat.
Cukroví
Nabízím upečení velikonočního cukroví. Cena je 590kč za 1 kg, 1kg je cca 100 kousků cukroví. Objednávky přijímám do 25.března. Možno se domluvit na upečení cukroví i na jiné příležitosti ( svatby, křtiny, hody, atd..)
Vykrajovátka Minecraft
Originální vykrajovátka vyrobená pomocí moderní technologie 3D tisku. Jedná se o plast, který je biologicky rozložitelný a je vyrobený z kukuřičného škrobu. Také je snadno recyklovatelný. Před použitím doporučujeme umýt ve vlažné vodě (50°C). Vykrajovátka nepatří do myčky, jelikož se mohou zkroutit. Okraje vždy vyříznou objekt z těsta či modelíny a vnitřní tvary obtisknou tvary. Po upečení obtisknuté tvary zůstávají a vy tak nemusíte zdobit. Průměrná velikost vykrajovátek je 6x6cm.
Vánoční dárek krabice. Čaje z celého světa
Několik velikostí a variant vánočních dárků v krabici. Pro všechny varianty prosím pište na email nebo WhatsApp. Příklad dvou variant dárků v střední krabice: 1) Obsah balení: černý čaj „Vánoce“ 100 g., oolong čaj „Mléčný oolong“ 100 g., vánoční punčocha, vánoční koule, papírový luk, střední dárková krabice. Cena 449 Kč 2) Obsah balení: zelený čaj „Jasmine Monkey King“ 100 g., černý čaj „Vánoce“ 100 g., vánoční punčocha, vánoční koule, papírový luk, střední dárková krabice. Cena 330 Kč Příklad balení vánočních dárků v malé krabice: 1) Obsah balení: černý čaj „Vánoce“ 100 g., sněhulák, vánoční koule, papírový luk, malá dárková krabice. Cena 190 Kč 2) Obsah balení: rooibos čaj „Rooibos Oranžová“ 100 g., sněhulák, vánoční koule, papírový luk, malá dárková krabice. Cena 190 Kč Osobní předání Praha nebo Zásilkovna/ Balíkovna
Domácí Vánoční cukroví
Nabízím k prodeji domácí vánoční cukroví cca 15 druhů. Cena 700Kč /kg, a domácí medovník cena 500Kč /kg. Třeboň