inzerce, prodej, prodám, bazar

výkonný senomet - fukar na slámu

Kategorie: Ostatní

výkonný senomet - fukar na slámu, seno, obilí atd, STS Hradec Králové, minimálně využívaný, koupil jsem před 12 lety balikovač a už ho nepotřebuji. Používal jsem ho pouze asi 5 let. Jsou k tomu 2x dlouhé trubky(2m), 4x kratších(1m) a 4x zahnuté + spojky. Mám ho na jízdárně v Myštěvsi a mohu ho naložit nakladačem, při rychlém jednání sleva. Případně vyměním za čtyřkolku, auto kombi nafták nebo LPG, motorku, skůtr
výkonný senomet - fukar na slámu
Podobné inzeráty
Daruji slámu, seno
Daruji volně loženou slámu, množství 15 m3. Slámu je možné naložit do vaků Big Bag, které nabízím k prodeji, cena jednoho kusu Big Bag je 60 kč.
Fukar na seno
Prodám fukar na seno a slámu. Plně funkční a zachovalý. Už překáží ve stodole. Více informací po telefonu. Dohoda možná
Motorový rosič/fukar - HECHT 459
Prodám motorový rosič/fukar - HECHT 459 Zádový motorový rosič s 14 l nádrží a dosahem až 16 m. Výkon motoru 1,8 kW. Hmotnost 10,5 kg. Možnost využití jako fukar. Stav viz foto. Cena 4000kč. Předání Brno a po domluvě okolí. Kontakt na mail.
Zrnomet senomet
Prodám zrnomet senomet včetně rour a spon.
lis na slamu za mlaticku z r. cca 1935
Prodam lis na slamu z r. cca. 1935, v zachovalem stavu, dlouhodobe uskladnen pod strechou, o rozmerech delka: 230 cm, sirka v nejsirsim miste 150cm, roztec kol u vetsi roztece 100cm.
SLÁMA - DARUJI SLÁMU
Daruji slámu za odvoz, mám ji hodně, odhaduji cca 10 valníků, dám za odvoz. Daruji v jakémkoli množství. Sláma je uskladněna v stodole, ke které se nechá zajet. K odběru v Kostelci nad Černými lesy. Tel.