inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyklízím ateliér, rekvizity

Kategorie: Ostatní

Některé nepoužité:

Žíhaná kožešina….. 220Kč
Šedá kožešina….. 190Kč
Béžová kožešina ….150Kč
Šedá dečka….. 60Kč
Vínová dečka….220Kč

+ další rekvizity viz mé inzeráty.
Zasílám i přes Zásilkovnu.
Vyklízím ateliér, rekvizity
Podobné inzeráty
Prodej Atelier 2+kk 50 m²
Nabízíme k prodeji Atelier 2+kk/50m2 v -1 patre historického domu, nachází se v Praze, v ulici Sezimova 5 -Nusle. U tramvajové zastávky - Náměstí bratří Synků. V Jednotce je zde nově vybavená kuchyň a další nový nábytek z Ikea. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a pračkou a toaleta je oddělena. V ateliéru je instalována rekuperační jednotka pro rekuperaci čerstvého vzduchu. Všude jsou zavedeny rozvodové kabely včetně internetu od O2 a TV. V celém bytě je také elektrické vytápění podlah. Byt je plně a moderně vybavený, nebude vám zde tedy nic chybět. V blízkém dosahu je spousta vyhlášených restaurací, vináren a pivnic. V blízkosti je také krásný Jiráskův park se zábavním hřištěm. Jednotka má kolaudační souhlas na fotografický ateliér V katastru zapsán jako typ jednotky: Jednotka vymezená podle zákona o vlastnictví bytu. Atelier připraven k užívání na bydlení. Energetická náročnost budovy: E ev.č.: 16574 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 50 plocha parcely (m2): 50 plocha kanceláří (m2): 50 počet podlaží objektu: 6
Svatební rekvizity
Zbylo nám po svatbě pár věcí, které již nevyužijeme a může se někomu hodit. Papírové kornouty na rýži/okvětní lístky Košíčky Umělé dekorativní růže Odnosové krabice 23x16x7,5cm- 23ks Konfety 4x Rekvizity do fotokoutku Knížka s citáty Svatba Jmenovky Kvíz pro hosty- vzkazy novomanželům Přenechám za symbolickou cenu 200Kč (po sečtení ceny věcí je to cca 800Kč)
REKVIZITY
Prodám různé rekvizity například na focení. 1. torzo odrážedla KAČENKA z 80. let min. století - bez koleček Kč 50,- 2. retro kovová dekorace Kč 50,- 3. dětský disk/houpačka světle zelená “KVĚTINA” z tvrdého plastu Kč 100,- 4. elektroměr KŘIŽÍK PREŠOV EJ 904 A, 220 V, rok 1977, Kč 200,- 5. retro zavařovací celofány, zaváracie blany, prírezy v original balení, výrobce CHEMOSVIT n. p. SVIT. Cena 1 original balení Kč 50,- 6. igelitová taška FATRA, a.s. Napajedla, 100,- kč
Foto rekvizity
Prodám foto rekvizity a dvě tabulky na psaní křídami - také připojím. Ukázka použití na svatbě (z fotokoutku na svatbě ale ne vše zbylo, platí jen obsah na první fotografii!)
Rekvizity
Dobrý den, sháním rekvizity do filmu,jakékoliv. Kočárky,kola,nože,oblečení. Pište do what up+ foto+cena. Předání Náměstí Míru.
DLOUHODOBÝ SDÍLENÝ PRONÁJEM FOTO ATELIÉRU
Milé fotografky, vážení fotografové, Schází vám neokoukané a variabilní prostory, kde byste měli k dispozici vše od vybavení, přes zázemí a wc až po kuchyňku s kávovarem a lahodnou kávou…? Inu, zrovna takový prostor máme a hodláme se o něj s Vámi podělit! Na výborné lokalitě mezi Výstavištěm a Veletržním palácem nabízíme (viz výše popsané) originální prostory @holesovickyatelier , dohromady se jedná o ateliér, zázemí, chodbu, toaletu a kuchyňku. Ateliér je vybaven dvěma zábleskovými světly, dle potřeby jsou k dispozici další tři stálá foto světla (standardně umístěná na produkt, viz níže…) stahovacími plátny, dvěma imageovými zázemími (sofa, křeslo,…) závěsnými systémy ve stropě pro umístění dekorací a drobných světelných zdrojů, závěsů, apod. PLUS tato místnost skýtá půl patro, na které vede schodiště, vše ve tmavém dřevě. V půl patře najdete další variabilní foto zákoutí. Půl patro zároveň dává ptačí perspektivu i na scénu s plátny! Zázemí nabízí pohodlíčko pro vás i vaše klienty. Komfortní sofa, lihový krbík, přirozené světlo z velkého okna do vnitrobloku, stoly (pro práci, líčení i odkládání propriet během focení), příjemné nasvícení a především dokončujeme další půl patro, které je koncipované pro drobnou produktovou fotografii. Půl patro vybaveno stolem, třemi stálými světly, průběžně dovybavujeme variacemi pozadí. K dispozici je vlastní toaleta a kuchyňka. Co se v ateliéru fotí? LIDÉ: Vhodné na focení kreativních portrétů, glamour, boudoir, aktů, jednotlivci i páry. PRODUKT: ať už potřebujete nafotit jakýkoli objekt, vhodné místo zde vždy najdete. Kromě dokončovaného půl patra se dá vytvořit scéna kdekoli jinde po ateliéru, kreativně využít tmavé dřevo schody, apod. Jak to u nás funguje? Domluvíme si časový harmonogram, kdy budete mít ateliér k dispozici, ideálně na pravidelné bázi (např. vybrané dny, vybrané hodiny), vše je na další osobní diskuzi. Koho hledáme? Zodpovědného človíčka, který miluje fotografii tak, jako my, ocení a využije vybudované prostory naplno. Vhodné pro někoho, kdo si fotografií přivydělává a nebo jej fotografie přímo živí, ale také pro zapálené amatéry, kteří chtějí mít jisté zázemí pro svou kreativní tvorbu. Benefity: (v případě vašeho zájmu) zveřejnění vaší osoby a tvorby na webu Holešovického ateliéru a na našich sociálních sítích, možnost podílet se na dalším samotném vývoji #HA, být součástí našeho týmu a tvořit něco krásného. Cena měsíčního nájmu: 4.000 Kč V případě zájmu pište o bližší info a prohlídku do zpráv. Dobré světlo všem a těšíme se na Vás!