inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyhřívání zadního okna, veterán, Bosma

Kategorie: Příslušenství

Prodám vyhřívání zadního okna od značky Bosma. Asi více jak 20let staré. Původně mělo být nainstalované na Škodu 120. Kompletní, nepoužité v původní krabici.

Osobní odběr ČB IGY, Zásilkovna, Česká Pošta.
Vyhřívání zadního okna, veterán, Bosma
Podobné inzeráty
Topení s ventilátorem do auta 12V - nové, nepoužité
Nové, nerozbalené topení s ventilátorem do auta na 12V. Přístroj slouží jako pomocné vyhřívání do interiéru auta či rozmrazování čelního okna nebo jako samotný ventilátor. Přístroj topí po celé šířce díky zabudované spirále. Možnost nastavení dvou režimů: vyhřívání / pouze ventilace. S pojistkou proti přehřátí. Přístroj se montuje pomocí šroubků nebo suchého zipu na palubní desku vozidla. Technické parametry: • napájení na 12V • příkon: 150W • rozměry: d 16 x š 14 x v 7 cm Režimy: FAN (ventilace), OFF (vypnuto), HEAT (topení) Cena: 330,- Převzetí v Turnově nebo +130,- doprava DPD nebo +79,- Zásilkovna (platba předem na účet). Na dobírku nelze poslat. Volejte prosím jen v pracovní dny.
Apa ThermoVnet - topení s ventilátorem do auta na 12V
Nepoužité, v originálním balení. Pomocné vyhřívání do interiéru auta či rozmrazování čelního okna nebo jako samotný ventilátor. Možnost nastavení dvou režimů: vyhřívání / pouze ventilace. S pojistkou proti přehřátí. Napájení na 12V, příkon: 150W. Uchycení pomocí šroubků nebo suchého zipu na palubní desku vozidla. Rozměry: d 16 x š 14 x v 7 cm. Osobní převzetí nebo zaslání dle dohody.
Veterán světla
Prodám Nové nepoužité dobové světla s ochraným krytem Hella Rallye 1000. Výborný atraktivní doplněk pro jakýkoliv veterán se sportobním duchem. Světla jsou dálková Cena 1990,Kč za kus ! Tel-
Zamek kapoty na veteran, nebo sportovni auto
Zbyla mi jedna kompletní sada sportovního zámku kapoty. Je univerzální a lze použít na jakýkoliv typ kapoty. Tuning, sporťák, veterán. Jen jsem jí otevřel a nakonec nepoužil, nic nechybí.
Trojúhelník výstražný veterán, Metasport
Trojúhelník výstražný veterán, Metasport. Osobní odběr Brno. Třeba za pivo, nebo nabídněte.
Výhřívání sedadel Škoda Octavia A07-A08
Nové nikdy nepoužité elektrické spirálové vyhřívání sedadel pro řidiče + spolujezdce Sada je určená pro sedadla a opěrky zad pod čalounění.Napájení 12 V.Cena je za všechno ( 2x sedačky a 2x opěrky zad ) + zásilkovné.