inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyhrivaci podlozka do postele

Kategorie: Ostatní

Vyhrivaci podlozka do postele, rozmery 130x75 cm, jako nova. Lehce vsunutelna pod prosteradlo. Vykon 20-40 W, 2 moznosti nastaveni. Balzam na zada a krcni pater.
Vyhrivaci podlozka do postele
Podobné inzeráty
Podložka pod myš Razer
Speciální herní podložku IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat. Podložka byla zkonstruována tak, aby zajistila co nejkomfortnější klouzavý povrch pro dnešní tzv. gaming-grade myši. Její působivá pískovaná vrstva zaručuje optimální ježdění myši. Díky solidní pevnosti, robustní konstrukci a vysoké trvanlivosti bude předcházeno poškození podložky. IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat je ideálním společníkem pro dlouhodobé úspěchy každého hráče, ať amatérského nebo profesionálního. Podložka podstatně zvyšuje přesnost a reakci gaming-grade myší bez toho, abyste na podložce zpozorovali známky opotřebení povrchu. V turnajích vyladěná tkanina umožňuje myšce zaregistrovat i ten nejmenší pohyb při udržení perfektní kontroly a stálého klouzání, bez ohledu na typ senzoru. Vysokou spolehlivost zajistí navíc speciální protiskluzový podklad, díky kterému podložka nemá šanci pohnout se. Podložka nabízí extra velkou plochu s rozměry 320 x 270 mm při výšce 2,5 mm.
Vyhřívací bota
Sencor SFW 131.Vyhřívací bota s masáží 2 stupně nastavení masáže Možno nastavit masírování zvlášť pravé a levé nohy Funkce vyhřívání (1 teplota) Pratelná podšívka (100% polyester) Pouze osobní odběr.
Vyhřívací deka Gallet CCH160 modrá
Prodám pouze vyzkoušenou hřejivou dečku Gallet - vyhřívací dečka • 3 úrovně ohřevu • maximální dosažitelná teplota 30–45 °C • odpojitelná ovládací jednotka • ochrana proti přehřátí • rozměry 140 × 160 cm. Kupovaná v Datartu, předám s účtenkou, záruka skoro dva roky, kupované 7.11.za cenu 999Kč, předání Praha nebo zásilkovna.
Vyhřívací vitrína RTR 120 L-5
Prodám novou nepoužitou vyhřívací vitrínu.. Osobní odběr Velká Losenice. Cena 9900 Kč včetně DPH
Vyhřívací a masážní sedačka
Prodám novou vyhřívací a masážní sedačku Ecomed vhodná do auta i na doma, masáž v oblasti ramen, beder a v sedáku, včetně vyhřívání, možno volit samostatně, cena 400,Kč,tel. 385024
Vlněná vyhřívací deka
Vyhřívací deka je vlněná, je nepoužívaná, rozměry 100 cm x 80 cm, má německou zástrčku bez uzemňovacího kolíku, převodka, nebo prodlužovací šňůra je běžně v obchodech k sehnání. Rozehřívá se pomaleji a déle, má jen 1 stupeň ohřívání protože je vlněná.