inzerce, prodej, prodám, bazar

Výfuk pionýr

Kategorie: Veteráni

Nabízím výfuk na pionýra nálezový stav výfuk jen očištěn více foto není problem
Výfuk pionýr
Podobné inzeráty
Jawa Pionyr 05-original stav
Prodám Jawu pionyr 05 bez dokladů v nalezovém stavu, motor se točí, startován před 3 lety, od té doby víc nezkoušeno, revma a kryt řetězu budou z dob minulých lakované, jinak krasný původní pionyr, na sprovoznění, nebo do sbírky. Kdo chce voňavý stroj s novým lakem a chromem prosím nepsat. kontakt mailem pouze vážný zajemce, Rezervuji max na dojezt. Možnost vyměny. Jawa pionyr,pincek, babetta jawa 250, 350 , 50 Čz
Válec 2k,3k,4k,5k pionyr, stadion banetta
Dobrý den Nabízím: Úpravy válců pionyr, stadion babetta 207,210 -výbrusy malých a velkých kubatůr. -repas předních vydlic na pionýra. -Repas klikovek i vyšších kubatůr-cena se odvíjí dle stavu. -Na pionýra, babettu, stadiona zhotovení výfuku s kolínkem a koncovou trubičkou,nebo při dohodě bez trubičky a kolene. -čištění ultrazvukem karburátoru, válců a dalších drobnějších dílů. Ceny úpravy malých kubatur bez výbrus: 2k-1500kč 3k-2000kč 4k-2500kč 5k-3000kč -Výfuk komplet 1500kč (nebo bez kolene a trubičky 1100kč ) -Výbrus 950kč (v ceně je jednokroužkový píst,kroužek,píst.čep,segrovky) Na přání mohu nechat udělat výbrus s vrtáním 40,00mm Přebrus válce o více jak 0,5mm je příplatek 350kč -Co požaduji? Dodání vašeho válece bez šteftů typu pionýr,babetta,stadion (NE REPLIKY VÁLCŮ) důkladná kontrola poškození válce či vložky (jestli nejsou naprasklé ouška vložky či nějaká prasklina na válci) -Při kontaktování přes telefon ,nebo emailu zašlu moji adresu. -Dodání i s výbrusem do 3 až 10 týdnů,nebo dohodou. -Zasílám na dobírku i po celé ČR a SK Českou poštou na dobírku,nebo osobní převzetí. Volat nejlépe od 16h.Vikendy kdykoli.
Závodní pionýr motokára silnice sprint terénní soutěžní moto
Koupím dobovou stavbu s motorem pionýr ficht jako starou trialku Petrovku trialka terénní trialový motocykl dobová doma stavěná terénní stavba motokross na závody motocross minikáru hurtovnici sajdu na sjezd z kopce gravity race motokára nebo silniční závodní motocykl či starý sidecar dobovou stavbu či jen motor přestavěný na závodní na silniční moto dragster koště na sprint motokáru rychlostní člun kluzák loď závodní motor značky Jawa čz Manet Tatran MZ Bultaco Sachs Rotax Pavesi Maico či automobilový motor Tatra Škoda Fiat Wartburg Trabant aj., upravebný přestavěný motor pincek 50 pionýr 550 555 20 21 23 fichtl s vodním chlazením Krejbich vícekvalt aj. motor předělaný na rotační šoupě deskové válcové kuželové klapkové sání vodníka vodní chlazení na více rychlostní přestavěný z dvou na čtyřtakt aj., i jen jeho samostatný díl, dělanou hlavu válec klapku závodní karburátor Amal BVF Dellorto aj., i doma stavěný motor do V řadový boxer nebo kartery označené testační raznicí TK, lodní motor dělaný, závěsný tlačný přestavěný z motocyklového jawa čz MZ Propulsor nebo König Delfín MONO apod. či předválečný z USA Německa např. bronzový hliníkový boxer aj. Soutěžní motor čz scott skott nebo jen jejich díly spojka klika řadící vidlička startování karter apod. Závodní ND jako dělaná kapotáž nádrž rám kolo s náběrem vzduchu pro chlazení výfuk ... Děkuji za jakoukoliv nabídku.
Jawa 50 pionýr výfuk
Prodám nový výfuk na jawu pionýr 05, 20, 21, 23 mustang. Včetně spony. Doutník klasický - 3200,- Doutník se dvěma objímkama (první 05)- 2300,- Můžu poslat. Podívejte se na mé další nabídky.
Nový výfuk pro Jawa 50/555 pionýr , kvalitní výroba
Nový výfuk pro Jawa 50/555 pionýr kvalitní chrom, vyrobeno dle originálu, výborná kvalita, niklovaný a měděný základ.
Jawa pionýr výfuk
Dobrý den, prodám výfuk s kolínkem na Jawa pionýr.