inzerce, prodej, prodám, bazar

Vydělaná prasečí kůže

Kategorie: Ostatní

Nabízím kůži s divočáka na dřevěné podložce v dobrém stavu.
Vydělaná prasečí kůže
Podobné inzeráty
prasečí kůže
Nabízím vydělanou prasečí kůži napnutou na dřevěné podložce ,v dobrém stavu,inzerát platí do smazání. Více info na tsl.
Prasečí močůvka
Schanim Prasečí močůvka - mam v sadu Albrechtice u Lanskrouna premnozene hryce ktere nici ovocne stormy udajne kejda hrabosum smrdi tak schanim abych se jich zbavil.
Pravá kravská hovězí kůže kožešina 2ks k dispozici
Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-černá č.1 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-bílá s hnědým flíčkem. Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-hnědá č.2 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-hnědo-bílá. Cena: 5000 Kč/ks Viz foto. Prosím kontaktujte mě pouze skrze kontaktní formulář, děkuji.
Krampus maska
Prodám, pravé rohy/ pravé prasečí zuby -bez poškození
Hnůj
Dobrý den, nabízím mix hnoje. (Prasečí, králičí, kozí, ovčí, slepičí) Hnůj je z minulého a letošního roku. K dispozici cca dva valníky.
Balzám a emulze na kůži BANG
Přírodní balzám na kůži pro celkovou regeneraci a ošetření kůže, i té lidské. Český přírodní výrobek, testován STÚ. Ze včelího vosku a několika přísad vhodných pro konzervaci kůže, pro ošetření veškerých kožených výrobků (např.oblečení, obuv, motobrašny, sedla, doplňky),ale i třeba využití pro domácnost jakou jsou sedačky a pod., automobilový průmysl (sedačky, volanty). Vhodný i na semišové a jelenicové kůže,vyžadována větší odolnost proti vodě. Trvanlivost: X let.Vlastnosti: vysoká odolnost proti vlhkosti a vodě, kůže po aplikaci tzv. ožije, změkne, nepraská, neodírá se a neošoupává, zlepší celkový vzhled, prodlouží životnost, částečně odstraní drobná poškození lícové strany kůže úspěšně používaný i na regeneraci a ošetření pokožky rukou a nohou, zvířecích tlapek. Obsahem balení: balzám 200g + houbička na nanášení = 189,- balzám 40g + houbička na nanášení = 69,- emulze 1 litr + houbička na nanášení = 189,- emulze 0,5 litr + houbička na nanášení = 159,- Nevolejte, nepište SMS. Komunikuji pouze přes mejl.