inzerce, prodej, prodám, bazar

Výcvikové knihy Barf, poslušnost, psí cesta a restart

Kategorie: Psi

prodám knihy na obrázku za 350 + případné poštovné
Výcvikové knihy Barf, poslušnost, psí cesta a restart
Podobné inzeráty
Psi bouda Bella 2600
Psi bouda Prodam Psí bouda BELLA. Velikost M. Nova, nepouzita, jeste slozena. Objednana spatna velikost, nestihli jsme vratit. Puvodni cena 3880 Prodejni cena 2600 Montáž je velmi jednoduchá na základě obrázkového návodu a zvládne jí opravdu každý. Psí bouda Bella zaujme čistým zpracováním a vynikající kvalitou. Dřevo odolné proti povětrnostním vlivům zaručuje dlouhou životnost. Asfaltové pásy na střeše, které jsou zarovnané a těsné, chrání psí boudu před deštěm. Dřevěné nožičky zajišťují, že podlaha boudy je chráněna před vlhkostí a chladem, protože materiál neleží přímo na podlaze. Psí bouda Bella má obzvláště atraktivní design. Je glazována v moderních a obzvláště stylových barvách a je zdobena roztomilou psí kostí. Na zahradě, na balkoně a na terase se Bella rychle stane nepostradatelným poutačem a oblíbeným místem pro vašeho psa. Rozměry boudy ve velikosti M: Výška: 82 cm Se střešním přesahem: 78 cm x 87 cm (šířka x hloubka) Bez převisu střechy: 62,5 cm x 71 cm (šířka x hloubka) Vstup: 28 cm x 41,5 cm (šířka x výška)
Black and Tan Coonhound- štěňátka s PP FCI
Naše chovatelská stanice Černé Eso přijímá rezervace na štěňátka Black and Tan Coonhound, která by se měla narodit koncem března tohoto roku(kolem 25.3.2023). Očekáváme dva vrhy po krásných a zdravotně prověřených dvojicích. Alba Černé Eso (DKK A/A, DLK 0/0) x Windbourne Timeless import USA - jednalo by se o první vrh tohoto spojení v ČR. Ducky Spy Černé Eso( DKK B/B, DLK 0/0) x Flash Roy Černé Eso( DKK A/A, DLK 0/0, vyšetření očí prostý) - tady jsem zopakovali spojení dvou Grand šapionu a interšamiopnu. Naše chs se chovu tomuto nádhernemu plemeni věnuje již přes 10let , můžete u nás vidět všechna chovná zvířata, nezbavujeme se starých či nereproduktivních jedinců, jsou k vidění veteráni v super kondici, tak i mladí psi. Naši psi mají exteriér i povahu prověřenou na x výstavách. Klademe u štěňátek důraz na správnou socializaci, vyrůstají v rodinném prostředí s dětmi, domácími zvířaty, jsou krmeni převážně dle zásad BARF, veterinární péče je samozřejmostí. Naše odchovy jsou v různých státech světa, mají využití pro výstavy, chov, myslivost, mantrailing a nejrůznější psí sporty a hlavně jako super milující rodinný parťák. Navštivte naše web.stránky a podívejte se na náš chov, naše úspěchy a odchovy. Po předchozí domluvě je vítána i nezávazná návštěva naši Chs.
Československý vlčák, fenečka
Štěňata narozena 9. listopadu 2022. Stále se nám nepodařilo vybrat toho nejlepšího majitele pro naší Deušku. Fenka československého vlčáka z chovné stanice ""z Rasoviska"", vrh C. Rodiče: Boreas zvaný Baxík je velmi krásný sebevědomý pes, s přátelskou povahou, vytrvalý, dobrý hlídač, milující svou rodinu, v klidu přijal v 5 letech nově narozený přírůstek do rodiny. Prostě super pes. Lamia zvaná Mia je velmi milá a mazlivá fena, snažící se vyhovět, není konfliktní, ani mouchy snězte si mě. Je to úžasné čsv pro začínající majitele :-) Rodiče na poslední fotce. Fenečka hledající tu svou nej rodinu je Cupra Dea z Rasoviska. Fotky aktuální. Dea je největší z holčiček (druhá největší z celého vrhu), 20.2. vážila 16 kilo, opravdu velmi narostlá fena, dovedu si tipnout že bude 65 cm vysoká při krmení barf. Dea je velmi přátelská, kontaktní, milá, umí se vymezit mezi sourozenci. Začíná mít typické ženské chování, kdy přemýšlí zda slyší či neslyší :-), bude fajn na výstavy i do chovu. Vychovávaná v domě s přístupem na zahradu, ve své smečce čsv a lidské rodině. Již mnohému se naučila a mnoho nového na ní ještě čeká. Připravená jít do další etapy svého života. Pravidelně odčervovaná, očkovaná, očipovaná. Má vyhotovený DNA profil a parentitu, je otestována na DW a DM. Tyto testy jsou nutné v případě uchovnění. Krmíme BARF, tedy štěňátka odcházejí navyklá na tuto stravu. Koho k Deušce hledáme? Člověka, který hledá člena rodiny a parťáka do každého počasí. Aktivní lidi se zájmem o toto plemeno i chov. Lidi, pro které je důležitější spokojenost a šťastný život jejich čtyřnohého přítele. Záleží nám na tom, kam a do jakých podmínek štěně odchází. Podmínkou je zůstat s námi v kontaktu, abychom věděli, jak jí daří! Na cestu do nového domova dostane výbavičku (obojek, vodítko, hračky, pelíšek), také krmení na několik dnů, na které je zvyklá. Smlouva je samozřejmostí. Budeme vám po celý život našeho odchovance k dispozici, poradíme s výchovou a kdykoli se na nás můžete obrátit s dotazem. Více info o všem co Vás bude zajímat na tel.
Výcvikové dny
Potřebuje váš pes trénink, ale nemáte na to tolik času kolik je potřeba, nebo jen nevíte jak na to? Výcvikové dny slouží jako denní hotel s výcvikem Vašeho psa. Zkrátka psa ráno odevzdáte a večer vyzvednete. Během dne se se psem budu věnovat intenzivnímu tréninku, zábavným hrám, mazlení a rovněž venčení i dlouhým procházkám. Jsem zkušený trenér a vyjma tyto dny mohu nabídnout i individuální tréninky, nebo hotel pro pejsky po dobu vaší dovolené. Denní výcviková péče a stejně tak hotel, jsou určeny pro štěňata i dospělé psy, kteří nejsou reaktivní vůči cizím psům - mám totiž vlastního pejska se kterým váš pes několikrát denně přijde do styku.
Rodinný Psí hotel
Kynolog s letitou zkušeností v práci se psy nabízí ubytování vašeho psa malé i velké rasy. Vnitřní 350 kč venkovní 350 kč ubytováni. Pejsek do stáří 1 roku a nesocializovaní pejsci 500 kčPobyt u nás je formou náhradní rodiny-to znamená, že pejsek je členem naší domácnosti-není to pro něj tak stresující odloučení. Pohybujeu se s námi na zahradě, v domě. Samozřejmě dle zvyklostí psa. Pokud je zvyklý jen venku-má k dispozici zahradu u rd. Pravidelné venčení+možnost výcviku základní poslušnosti. Omezená kapacita ubytování uvnitř rd.-pouze 2 volná místa. Jsem z plzně severu-v okolí si mohu pro psa dojet či ho pak přivézt zpět. Dále provádím výcvikové kurzy-poradím s výchovou pejska. Popřípadně vycvičím dle vašich požadavků-k základní poslušnosti nebo ostraze majetku. Možnost také postarat se o psa u vás doma-zavřu-pustím, vyvenčím, nakrmím-dle vašich požadavků. Váš dům nezůstane bez psí ostrahy!!!!
Fena brazilské fily
Dobrý den již delší dobu přemýšlím o hledání noveho domova pro naši roční fenecku brazilské Fily s průkazem původu fci,kuli velké pracovní vytíženosti a velké změně v rodině ráda bych ale našla rodinku která by naši Corince dala laskavý domov a někoho kdo rád zůstane v kontaktu s její mateřskou chovatelskou stanici.fenka je vychována zná základní poslušnost, může být jak doma tak venku zvyklá i na to skvělej hlídač zároveň je vyrovnaná a velice hodná.je zvyklá na psí kamarády jen se nerada dělí o jídlo.cizi psi jí nevadí je k nim přátelská jen tak na něco z ničeho nic neútočí venku chodí u nohy na vodítku netahá bez vodítka má přivolání, úplně nejlíp kdyby byla v rodině jako jedináček což není podmínkou když ohlidate to krmení aby nevznikl problém.corca byla i na výstavě a má krásny posudek.na prodej nespěchám jen se ohlížím pomalu po novém domově kde se jí budou věnovat víc než li můžu do budoucna já... nižší cena a pouze na smlouvu.kuli práci poprosím psát na email a zanechat na sebe tel.cislo zavolám zpět ve večerních hodinách.prekupnici a podobně divní lidí ať se ani neozývají.dekuji.prosim jen do dobrých rukou