inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyčesávací oboustranný kartáč

Kategorie: Psi

Prodám úplně nový vyčesávací kartáč pro psy a kočky. Střední velikost. Konce drátků jsou zavoskované. Osobní předání ČB - Tábor, případně pošta.
Vyčesávací oboustranný kartáč
Podobné inzeráty
Trixie oboustranný kartáč s kuličkami 17 cm
Trixie oboustranný kartáč s kuličkami zajistí optimální péči o srst vašeho mazlíčka. Tento oboustranný kartáč s protiskluzovou rukojetí je vhodný zejména pro psy s hustou podsadou, jako je border kólie, německý ovčák či bernský salašnický pes. Možné osobní předání v Praze nebo Zásilkovna. Prodávám i postroj, vyčesávací rukavice, obojek, kšíry. Vše levně, neváhejte mi napsat.
Hurtta Weekend Warrior obojek černý 45-55 cm
Hurtta Weekend Warrior je nejpohodlnější a zároveň vysoce odolný obojek pro pejsky. Silný nylonový popruh s bezpečnostní karabinou je protažen širokým neoprenovým potahem. Finská kvalita. Je použitý, ale funkčně naprosto v pořádku. Možné osobní předání v Praze nebo Zásilkovna. Prodávám i vyčesávací hřeben, vyčesávací rukavice, postroj, kšíry. Vše levně, neváhejte mi napsat.
Elektrický vyčesávací kartáč na psy DP auto Dog Brush
Jako nový, použitý několikrát na bišonka. Auto Dog Brush je perfektní nástroj, který usnadní péči o vašeho psa. Ať má dlouhé nebo krátké chlupy. Snadné použití. Neustálý pohyb jeho pružných čepů překoná nepoddajné chuchvalce a vyhnete se opakovaným pohybům. Usnadní Vám mnoho práce s česáním. Napojení na vysavač, veškeré chlupy a vyčesané nečistoty se vyluxují, nikde žádný nepořádek. Prodávám, protože pejska už nemám. Původní cena přes 8.000 Kč. Osobní předání Kolín nebo Balíkovna v ceně.
Vybava pro psa
Prodam vybavu pro pejska, 7 ks, vse je skoro nepouzivane, vetsina uplne nove, jen vyndane z obalu. Vybava obsahuje: - dvojmisky ve stojánku nerezove (vyska ve stoj. 5,5 cm, prumer misek - 13.5 cm) - vycesavaci kartac s gumovou rukojeti - oboustranna rukavice pro peci o srst - interaktivni hracka s davkovacem granuli ( prumer otvoru - 1 cm, delka hracky - 19 cm) - lizaci podlozka s gumovou podlozkou uvnitr, brani hltani ( rozmer - 19,5 cm x 19,5 cm - vycvikove a treninkove klikatko - hrablo na vycesavani srsti (velikost XS) Zasilam pres zasilkovnu s platbou predem na ucet. Dekuji
Kšíry do auta, kartáč
Prodám nové kšíry pro velikost obvodu 30-60 cm - nové, originál zabalené, cena 100,-Kc- možno připojit do auta, oboustranný nepoužitý, jen vybalený kartáč, PC 90,- Kc, nyní 60,-. Vše nepoužité, museli jsme dát pejska pryč, možno i jednotlivě
Trixie pečující rukavice s drátěnými zuby s kuličkami
Trixie pečující rukavice s drátěnými zuby s kuličkami slouží pro jednoduchou a efektní péči o srst. Rukavice pečlivě vyčeše veškerou odumřelou srst, drobné nečistoty a je poddajná, dobře se s ní pracuje, snadno se čistí. Vhodné především pro krátkou a hrubší srst. Možné osobní předání v Praze nebo Zásilkovna. Prodávám i vyčesávací hřeben, postroj, obojek, kšíry. Vše levně, neváhejte mi napsat.