inzerce, prodej, prodám, bazar

Výčepní zarizeni Lindr Pygmy 25/K r. v. 2020 GreenLine

Kategorie: Ostatní

Prodam plně funkční a málo používané pivní zařízení s vestavěným kompresorem, odkapní miska, hadice, nový narážeč žehlička + bajonet, klíč na pivní kohout a proplach na bajonet.
Výčepní zarizeni Lindr Pygmy 25/K r. v.  2020 GreenLine
Podobné inzeráty
Chlazení Lindr Pygmy 25K Exclusive
!!!POUZE OSOBNÍ ODBĚR!!! použité, stáří cca 2 roky, jako nové Chladící výkon je 20-25 l/hod. (40-50 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny). Včetně vestavěného vzduchového kompresoru, madlo vhodné k transportu je zasouvací, podsvícený přední panel. Perfektní stav Více info zde:
Lindr pygmy exclusive
Prodám výčepní zařízení lindr pygmy exclusive dvoupákový model s podsvícením(ccca 10 sudů).Součástí pivní kohout lukr baroko na točení šnytového typu piva(3x použitý).Možno i s 2ks naražečů s hadicemi a proplachovým adaptérem za příplatek 2000,-kč.Cena tedy uvedena bez komponentů.Bez kohoutu baroko za 13500,-kč.
Lindr Pygmy
Predám ND na LINDR Pygmy 20/25 /vid foto/ 1x použité ako nové. Cena komplet 1250,-Kč + poštovné.
Prodám výčepní zařízení Pygmy 25/k
Prodám výčepní zařízení Pygmy 25/k ještě v záruce.Vytočeno pět sudů.
Výčepní zařízení Lindr Pygmy Exclusive dvoupákový model
Nové výčepní zařízení včetně narážecí hlavy bajonet + plochý včetně hadice záruka ještě 16 měsíců
Výčepní zařízení
Prodám výčepní zařízení Lindr pygmy 40 bez kompresoru. Koupil jsem ho již jako nefunkční ale neopravoval jsem ho. Koupil jsem ho za 5000Kč. Měl by někdo zájem? Funkčnost neznámá, prodávám ho na opravu nebo na náhradní díly. Bez záruky. Můžeme se domluvit i na poslání. Prosím kontaktovat skrze formulář.