inzerce, prodej, prodám, bazar

výčepní pult

Kategorie: Ostatní nábytek

Výčepní pult se skoseným rohem cca 250x60 cm. Prodej prostřednictvím elektronické dražby pořádané Finančním úřadem pro Jihomoravský kraj, více informací na internetových stránkách Finanční správy v odkazu "Dražby". Dražba se koná ve dnech 11.4. - 13.4.2023. Vyvolávací cena 1950 Kč.
výčepní pult
Podobné inzeráty
Prodám nerezový výčepní pult
Prodám použitý výčepní pult 3 m dlouhý. Včetně chlazení a všeho příslušenství - šuplíků atd.. Jedná se o velkokapacitní výčep, německá kvalita. 4 páky a 4 zaslepené. Součástí je dvou dřez a rohový chladící dřez. Vše nerez, velmi zachovalé, dovoz z Německa. Jen za nerez ve sběrných surovinách cca 15.000 Kč
Prodejní pult / prodejní stůl
Prodejní pult / prodejní stůl / pult do provozovny.. Top stav! Velmi kvalitní, těžký. Dřevo. Barva: bílá Rozměry: doplním POLICE SE POUZE VYSUNULA Z DRÁŽKY. Lze jednoduše nasunout zpět. Pult je 100% ok. Je možné zařídit i dovoz k vám. Po Brně cena symbolická.
Prodejní pult ve stylu "provance"
Velký pevný prodejní pult určený pro 2 pokladny ve světlém provedení s detaily do stylu provance, mnoho úložného místa v části pro obsluhu, z přední strany jsou 4x dvířka za kterými je přístup do užší části, kde se pult připojuje k sítím viz. foto po otevření Rozměry: šířka 160 cm výška 107,5 cm hloubka 95 cm výška pracovní plochy pultu 89,5 cm rozměr pracovní plochy 148x75 cm Pult je v pěkném stavu, na hranách místy malá odřenina Velký, pevný, pro instalaci je možné odmontovat horní rám, pokud by se muselo projít užšími dveřmi V sobotu 11.3.2023 možnost i dopravy v Praze případně někde po okolí pak po D1 (budu mít naloženo v dodávce)
Pult s zásuvkou
Prodám pult z masivního dřeva.Pult má zásuvku s proskleným náhledem a část je zvedací s průchodem.Celková šíře 190cm,pult 110cm,zbytek je průchod. Cena dohodou.
Přebalovací pult.
Přebalovací pult. Prodám přebalovací pult. Pult je ze dvou částí. Vrchní deska a spodní skříňka(Š 90cm,V 80cm,H 43cm). Nese známky používání ale stále dobře slouží. Pevný a stabilní. Víc fotek mohu zaslat.
Pult CORIAN+NEREZ. L tvar 365x291 cm
Prodám demontovaný pult vhodný pro snack-bar, bistro, rychlé občerstvení, noční bar apod. Pořizovací cena 95000Kč, nyní za pouhých 9tKč. Materiál: bílý corian glacier 12mm + nerez. Corian i nerezová ocel jsou nadstandardní a velice odolné materiály, velmi vhodné pro použití v hygienických prostorách. Pult originálně ve tvaru L (viz plánek), ale lze jej např. upravit na dva kratší. Umělý kámen Corian lze řezat a opracovávat jako dřevo. Pult byl demontován z původního umístění s poškozením, které však nebude při nové instalaci patrné. Corian je totiž možno znovu spojovat a leštit, odborně provedený nový spoj není viditelný, více telefonicky.Lze se dohodnout i na úpravě a montáži do nových prostor. stul vyloha nabytek zidle stoly