inzerce, prodej, prodám, bazar

VYBAVENÍ SALONU PEDIKŮRA-MANIKŮRA

Kategorie: Ostatní

Prodám pedikůrní křeslo s vaničkou, otočná židle nastavitelné,připevněné na podstavci, šířka 65 cm, délka 112 cm-7000,-Kč,luxusní manikérský stolek se skleněnou deskou a el.odsávačkou na kolečkách 75x43cx110 cm-8000,-Kč,židle bílá koženková na kolečkách 2000,-Kč, žídle bílá pevná 500,Kč.parafínová vana, ohřívač vosků a další, perfektní stav, nepoužívané,fotky pošlu

Jmeno: Jaroslava Richterová
Telefon:
E-mail: alkame@
VYBAVENÍ SALONU PEDIKŮRA-MANIKŮRA
Podobné inzeráty
Přenechání nájemní smlouvy na pronájem zavedeného salónu krá
Nabízíme za odstupné přenechání nájemní smlouvy na pronájem zavedeného salónu krásy v centru Prahy 2 - Vinohrady (ulice Anny Letenské), v blízkosti stanice metra trasy A Náměstí Míru. Plně klimatizované prostory o celkové ploše 220 m2 se nacházejí v polosuterénu zrekonstruovaného historického domu. V salónu zůstane kompletní vybavení. Salón nabízí služby: kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže, solárium, kolárium, prodlužování řas, permanentní make-up. Součástí prostor je recepce s občerstvením, zázemí pro zaměstnance, sociální zařízení, skladovací prostory, technické zázemí. Prostory jsou zabezpečeny alarmem a mříží ve vchodových dveřích. V každé místnosti je zavedená studená a teplá voda. Možnost umístění venkovní zahrádky před salón na chodník. Lukrativní prostory na skvělé adrese, salón již 22 let v provozu, klientela zajištěna. Nájemní smlouva platná do poloviny roku 2026. Stávající nájemní smlouva umožňuje část prostor podnajímat. Odstupné: 2 mil. Kč. Půdorys prostor na vyžádání v RK. Případně lze i podnájem salónu (bez odstupného) za měsíční nájemné 60 000 Kč + poplatky + kauce 400 000 Kč.
Podnájem zavedeného salónu krásy v centru Prahy  / lze i pře
Nabízíme podnájem zavedeného salónu krásy v centru Prahy 2 - Vinohrady (ul. Anny Letenské), v blízkosti stanice metra trasy A Náměstí Míru. Plně klimatizované prostory o celkové ploše 220 m2 se nacházejí v polosuterénu zrekonstruovaného historického domu. V salónu zůstane kompletní vybavení. Salón nabízí služby: kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže, solárium, kolárium, prodlužování řas, permanentní make-up. Součástí prostor je recepce s občerstvením, zázemí pro zaměstnance, sociální zařízení, skladovací prostory, technické zázemí. Prostory jsou zabezpečeny alarmem a mříží ve vchodových dveřích. V každé místnosti je zavedená studená a teplá voda. Možnost umístění venkovní zahrádky před salón na chodník. Lukrativní prostory na skvělé adrese, salón již 22 let v provozu, klientela zajištěna. Nájemní smlouva platná do poloviny roku 2026. Kauce 400 000 Kč. Případně lze i přenechání stávající nájemní smlouvy za odstupné 2 mil. Kč. Nájemné 10 800 Kč + poplatky. Půdorys prostor na vyžádání v RK.
Pronájem prostoru masáže, manikúra pedikúra, ordinace a pod.
Zkaloudované prostory 38 m3, vhodné pro masáže, manikúru, pedikúru a pod., vlastní topení, klimatizace, sprchový kout, parkoviště..
Pronájem prostor
Nabízíme pronájem prostoru(místnost) pro pedikúra/manikúra šikovné specialistce v centru Prahy. Prostor je zařízen a vybaven pro tyto služby. V případě zájmu volejte, nebo pište.
Garance na masáž, solárií, manikúru, kadeřnictví, kosmetiku
Poskytnu garancí v následujících oborech: maserské služby, provozování solárií, manikúra/pedikúra, holičství/kadeřnictví, kosmetické služby. Rychlé jednání. Cena je 6000 Kč za obor za rok.
manikura, pedikura
Prodám nepoužívanou ruční manikuru a pedikuru na dvě baterky