inzerce, prodej, prodám, bazar

Vybavení pro bojové sporty- kimona,rukavice, pásky

Kategorie: Vše ostatní

Vybavení pro bojové sporty
Kimono vel.130
Kimono vel.170
Kimono vel.150
Pásky 2x bílý, 2x žlutý
Boxerky zn.Blitz
Všestranné tréninkové rukavice zn.FUMA
Vše v top stavu, cena dohodou
Vybavení pro bojové sporty- kimona,rukavice, pásky
Podobné inzeráty
rukavice UFC bojové sporty
nové univerzální rukavice na bojové sporty. velikost L
Adidas boxerské rukavice dětské
PU (umělé) rukavice 8 oz. Nové dětské sparringové rukavice ADIDAS! Výprodej skladových zásob. O ceně nesmlouvám. Osobní odběr ve Zlíně nebo odeslání zásilkovou službou (dopravu hradí kupující). Včetně dokladu o nákupu. Možnost objednání přes e-shop a platba kartou, převodem i dobírkou. Cena je pevná! Potřebujete-li další vybavení na bojové sporty - rukavice, chrániče, lapy, bloky a pytle, podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Boxovací pytel 10 Kg + 2x rukavice, závěsné oko, .....
Boxovací pytel inSPORTline, rukavice 2x, bandáže 2x, závěsné oko, šrouby. Boxovací pytel hmotnost 10 kg, je navržen pro nácvik účinné úderové techniky, správného držení těla i techniky kopu. Je vhodný pro box, kickbox i jiné bojové sporty. Technický popis: homogenní tvrdost po celé ploše a dokonalá absorpce úderu zavěšení pomocí 3 ocelových řetízků s karabinou váha boxovacího pytle: 10 kg materiál: syntetická kůže výška: 55 cm průměr: 23 cm výplň: kožená/textilní řezanka stupeň napěchovanosti: střední (možnost doplnění) určené pro domácí využití. Boxovací rukavice 1x inSPORTline velikost S od 10 let + drobné ženy. Tréninkové boxovací rukavice 1x Sedco 12 OZ pro dospěláka váha 60 až 68 kg.
Prodám chrániče na bojové sporty.
Prodám výbavu na Thajský box nebo jiné bojové sporty. Vhodně spíše pro děti. Chrániče holení - PRODANÉ, chrániče kolen vel. L, chrániče loktů, chránič hlavy vel. M, boxerské trenýrky. Cena za vše 1400 nebo možné zvlášť a cena domluvou. Po domluvě možná sleva. Pouze osobní předání Bohumín.
Boxerské rukavice BAIL
Prodám kvalitní kožené boxerské rukavice BAIL 14 OZ. Prakticky jako nové, byly 1x použité na krátký trénink. Více info tady: Osobně Praha nebo Zásilkovnou (platí kupující). Na dobírku nezasílám. V případě koupě více věcí je poštovné jen jedno.
Chránič holení a nártu na bojové sporty Fighter
Prodám tyto chrániče holení a nártu na bojové sporty značky Fighter. Velikost L. Možno vidět v Železném Brodě.