inzerce, prodej, prodám, bazar

Vybavení fotoateliéru

Kategorie: Ostatní

Prodáme vybavení fotoateliéru. Vše ve velmi dobrém stavu - málo používané. Sloužilo k focení větších produktů v e-shopu, ale nebylo moc využívané.

- Záblesk Fomei boom 1200 - PC (pořizovací cena) 28.000,-; NC (nová cena) 15.000,-
- Fomei odpalovač + Klema na uchycení na stojan; PC 1.500,-; NC 700,-!

- Obdélníkový softbox Fomei 60x85 cm včetně speed ringu; PC 2.500,-; NC 1.200,-
- Octabox 120 včetně speed ringu; PC 6.000,-; NC 3.500,-

Jeřáb a pozadí prodáno!!!


V případě možná i dohoda při odběru nějaké kombinace věcí. Doklad (fa.) není problém.

Máme ještě nějaké figuríny, plastové i polystyrenové hlavy a trupy. Možné prodat i zrcadlovku Canon 6D. Volejte nebo piště.
Vybavení fotoateliéru
Podobné inzeráty
Záblesková světla + vybavení fotoateliéru
Prodám kompletní vybavení fotoateliéru zaměřený na dětský a rodinný portrét. Vybavení prodám jako komplet začínajícímu fotografovi. Fotokomplet obsahuje 2x stativ na fotopozadí (velký a malý), jednobarevná fotopozadí 6x, tématická fotopozadí pro dětské a novorozenecké focení 8x + přechodové dřevěné lišty, záblesková světla fomei + náhradní zářivky, spousty rekvizit, doplňků a oblečení potřebné k focení dětí (viz fotografie v inzerátu), a mnoho dalšího co se na fotky nevešlo. Na vyžádání pošlu větší fotky vybavení do mailu. Cena za komplet 25.000 Kč, osobní odběr Ústí nad Labem.
Fotoatelier
Volné termíny k pronájmu fotoateliéru. Fotoateliér s dětským koutkem na focení, či zabavení prcků během focení k pronájmu, projektor s připojením k internetu k promítání pohádek či inspiraci při focení, pózování. Dvě trvalá světla se softboxy, stripbox, 2x blesk s odpalovačem, 2x světla RGB, černé plátno, výrobník mlhy. Naše webové stránky ateliéru - Za sdílení mezi fotografy budeme rádi a děkujemeK dispozici základní vybavení, které stále doplňujeme, kávovar, lednice, výrobník mlhy. Ostrava, 28. října
Dream teamHobbyhorse
Dream team nabízí více Hobby horsů na prodej Konici jsou za dobre ceny a jsou kvalitní Ke konikum mohu dodělat na přání vybavení viz.foto Poštovné za jednoho koníka 200kč Tyc ke koníkovy muže být i nemusí 80-100kč -béžový pony (hafling ) s vybavení,tyč,pošta v ceně pouze přes českou poslu kvůli délce (tyc) cena-1000,- -Šedý koník s krátkou hřívou látka (velboa) podšitý vlizelínem je v ceně doprava 350,- -tmavý hnědý pony s krátkou hřívou 200,- - pony s krátkou kudrnatou hřívou (grošovaný ) 350kč je k nemu vybavení -hribe Araba s krátkou hřívou 80kč -tmavý hnědák s krátkou hřívou 300kč -tmavší ryzák s lysinkou 1000kč v ceně poštovné je k nemu vybavení (REZERVACE) -Flekáč (American paint horse)s delší hřívou 200kc -Fjord ležatá hriva kratší 400,- V ceně vybavení Více fotek koniku mohu poslat do zpráv Možnost osobní převzetí Při rychlém jednání sleva Kontaktujte : E-mail : Eli.0hrasek@ WhatsApp Instagram: kht._elis Mladší 18.let povolení rodičů nebo zákonného zástupce
Háčkovaný slunečník / paraplíčko / paraple
Háčkovaný slunečník / paraplíčko z kvalitní příze Alize Diva. Kostru tvoří vystřelovací dětský deštník s plastovou rukojetí. Špička a koncovky drátů jsou plastové. Slunečník může sloužit jako dekorace interiéru, doplněk pro nevěstu, rekvizita do fotoateliéru nebo jako půjčovní artikl pro půjčovny svatebních šatů a kostýmů. Vhodné také do divadla nebo jako doplněk prvorepublikových kostýmů. Rozměry: průměr cca 100cm Cena: 1400-Kč/ks + poštovné a balné 120-Kč (Zásilkovna)
Háčkovaný slunečník / paraplíčko / paraple 3
Háčkovaný slunečník / paraplíčko z kvalitní příze Alize Diva. Kostru tvoří vystřelovací dospělý deštník s plastovou (imitace dřeva) rukojetí. Špička a koncovky drátů jsou plastové (imitace dřeva). Slunečník může sloužit jako dekorace interiéru, doplněk pro nevěstu, rekvizita do fotoateliéru nebo jako půjčovní artikl pro půjčovny svatebních šatů a kostýmů. Vhodné také do divadla nebo jako doplněk prvorepublikových kostýmů. Rozměry: průměr cca 120 cm Cena: 1500-Kč/ks + poštovné a balné 120,-Kč (zásilkovna)
Háčkovaný slunečník / paraplíčko / paraple 2
Háčkovaný slunečník / paraplíčko z kvalitní příze Alize Diva. Kostru tvoří vystřelovací dospělý deštník s gumovou rukojetí. Špička je kovová a koncovky drátů jsou plastové. Slunečník může sloužit jako dekorace interiéru, doplněk pro nevěstu, rekvizita do fotoateliéru nebo jako půjčovní artikl pro půjčovny svatebních šatů a kostýmů. Vhodné také do divadla nebo jako doplněk prvorepublikových kostýmů. Rozměry: průměr cca 112 cm Cena: 1500-Kč/ks + poštovné a balné 120,-Kč (Zásilkovna)