inzerce, prodej, prodám, bazar

Výbava EDELRID, made in Germany

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám výbavu německé značky Edelrid.

Nepoužitá!

Celý bag je objednaný na zakázku.
Viz foto

Vše skladováno v suchu, teple, za stabilním podmínek.

Původní cena 1400€.

Nyní 599€ nebo 14000 Kč.

Platba v hotovosti při osobním převzetí.

Preferovaný kontakt přes aplikaci WhatsApp.
Výbava EDELRID, made in Germany
Podobné inzeráty
Sedací úvazek/sedák EDELRID FINN vel.XXS
Použitý,ale zachovalí a funkční sedák.Velikost je XXS.Stav a parametry jsem se snažil co nejlépe nafotit.Prodávám to co je na fotce. Prodávám více věcí,tak koukněte at ušetříte na poštovném.
Edelrid Agent L
Použitý
NOVÉ horolezecké ploché smyčky (odsedky)
Šité ploché smyčky: Singing Rock Open Sling 60 cm, šířka 12 mm (bílá) - 80 Kč Singing Rock Open Sling 80 cm, šířka 16 mm (bílá) - 100 Kč Ocún O-sling 80 cm, šířka 16 mm (zelená) - 100 Kč Singing Rock Open Sling 80 cm, šířka 20 mm (modrá) - 120 Kč Singing Rock Open Sling 120 cm, šířka 16 mm (bílá) - 120 Kč Edelrid 120 cm, šířka 12 mm (modrá) - 100 Kč Všechny samozřejmě splňují normy pro použití v horolezectví a min. pevnost 22 kN.
Rusky monokular Zenica 8-24x40 TOP stav
Perfektní stav! SKUTECNE kvalitni dalekohled monokular. Diky zoomu muzete menit zvetseni mezi 8x az 24x. Kvalitni cocky, skvele mechanicke provedeni. Uchvacujuci pohled, vysoce kvalitni kousek. Komplet jak vidite na foto, soucasti take puvodni brozura s technickymi parametry. Raritni kousek. Vse v plne funkcnim stavu, viz.foto. Z roku 1989. Made in USSR. Osobne nebo Zasilkovna (79 Kc pri platbe predem).
Solární batoh - VOLTAIC (made in USA) - 20l
Prodám nikdy nepoužitý solární batoh americké firmy Voltaic. Součástí je i power pack s power bankou a adaptery. Objem 20 l. Původní cena 130 USD. Cena včetně dopravy společností Zásilkovna do sběrného místa při platbě předem na účet.
Rusky dalekohled 10x30 s pouzdrem
Raritní, ale nový kousek v 100 procentním stavu. Nebudete litovat. Novy,nikdy nepouzity dalekohled/ monokulár. Made in USSR. Zabaleno jěšte v puvodním papíru. Zvětsení 10x. pruměr optiky 30 mm. kovové bytelní tělo, ale přesto lehký, do každé kapsy. Puvodní brožura s technickými parametry, v azbuce. Vše 100 procentní originál. 100 procentni stav. Cista optika, 100 procentne fungující mechanika. Vse naprosto plne funkcni. Krasny darek pro sberatele ale take vhodne na praktické užití na turistiku, ornitologii,do prirody. Cena za ks. Osobne nebo Zasilkovna (hradi kupujici: 79 kc pri platbe predem).