inzerce, prodej, prodám, bazar

Vw Caddy Roletka do kufru

Kategorie: Příslušenství

Prodám roletky do kufru Vw Caddy od r.v.2021
2K7867871E7K7
Vw Caddy Roletka do kufru
Podobné inzeráty
VW Caddy krytky držáků sedaček
Prodám sadu černých krytek do držáků sedaček do Volkswagenu Caddy (modely 2003-2019). Zabraňují ulpívání nečistot v držácích a jsou i designovým doplňkem. Sada obsahuje celkem 7 kusů krytek na celou zadní řadu. Varianta s logem Caddy nebo bez, viz foto. # Caddy maxi, caddy life, caddy family, caddy van, držáky, sedačky, volkswagen, VW,
Kit Thule 3022 - VOLKSWAGEN Caddy 04-20
Prodám použitý Thule Kit 3022 do patek Thule 751, 753 a Edge, pasuje na: VOLKSWAGEN Caddy, 4/5-dr MPV, 04-15, 16–20 VOLKSWAGEN Caddy, 4/5-dr Van, 04-15, 16–20 VOLKSWAGEN Caddy Maxi, 4/5-dr MPV, 08-15, 16–20 VOLKSWAGEN Caddy Maxi, 4/5-dr Van, 08-15, 16–20 Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité. Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto.
Roletka zavazadlového prostoru Ford Focus 2 combi
Prodám originální roletku zavazadlového prostoru / roletka kufru na Ford Focus 2 combi / turnier pro roky výroby 2005 - 2012. Osobní předání ve Strakonicích, nebo vám ji můžeme zaslat za 200 Kč Českou poštou při zaplacení poštovného předem. Inzerát je aktuální do vymazání.
Roletka Octavia 4 Combi
Roletka original do kufru Octavia 4 Combi
Plato do ložného prostoru VW Caddy Maxi
Kryt do kufru vozidla Caddy Maxi. Zakrytí ložného prostoru za třetí řadou sedaček. Provedení na výklopné zadní dveře nebo na dvoukřídlé zadní dveře. Barva černá nebo světle šedá. Do Caddy se nepoužívá roleta, ale pevné zvedací plato.
Gumový koberec do kufru VW T-Roc horní podlaha
Jako nový, používaný několik měsíců bez poškození, původní cena 666, nyní 450 vč. poštovného. Přesný gumový koberec do kufru pro VW T-Roc (2017-) horní podlaha Slouží jako ochrana podlahy kufru před znečištěním. Tento gumový koberec je vyroben na míru zavazadlového prostoru automobilu, takže kopíruje přesně interiér kufru automobilu. Gumový koberec zabraňuje samovolnému posouvání nákladu v kufru automobilu. Je lehce omyvatelný, snadno se instaluje. Díky důmyslnému drážkování a o 1cm zvýšenému okraji se případně rozlitá kapalina nerozlije dál do celého zavazadlového prostoru. Drážkování koberce má nejen praktickou, ale i designovou funkci. Spolu s vyobrazením daného modelu vozu, umístěným ve středu koberce, podtrhuje design a eleganci Vašeho vozidla. Koberec není nijak náročný na údržbu. Drobečky jednoduše vyklepete. V případě znečištění kapalinami koberec snadno opláchnete tekoucí vodou (případně předtím ještě umyjete houbou). Prémiová kvalita a unikátní design se stylovou karikaturou daného modelu vozu od českého výrobce RIGUM.