inzerce, prodej, prodám, bazar

Vůdcovská tajemství profesionálního válečníka - R.Marcinko

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu Richarda Marcinka - Vůdcovská tajemství profesionálního válečníka. Kniha je v perfektním stavu, jako nová. Mohu poslat přes Zásilkovnu na dobírku nebo osobní předání v Hradci Králové (po dohodě na více místech v ČR).
Vůdcovská tajemství profesionálního válečníka - R.Marcinko
Podobné inzeráty
Profesionální válečník - Richard Marcinko
Prodám knihu Richard Marcinko - Profesionální válečník, první díl ze série knih. Kniha je ve výborném stavu. Pošlu Zásilkovnou na dobírku, případně osobní odběr v Hradci Králové (nebo po dohodě předání na více místech v ČR).
Sbírka 16 knih na téma "Tajemství" (Rhonda Byrne a další)
Sbírka 16 knih na téma "Tajemství" (Rhonda Byrne a další), vše v dobrém stavu, jedno je spíše jen jako zápisník, některé jen prolistované, dvě knihy místy podrtrhané (jedná se o "Klíč" a "Tajemství za Zákonem přitažlivosti"). Prodej pouze komplet, cena za vše. Prosím o kontakt JEN E-MAILEM na: amidalla@, děkuji. Uvedená cena platí při osobním odběru, pokud jste zdaleka, mohu zaslat jako balík do ruky za příplatek 150 Kč, ne na dobírku. Vzhledem k neustálým dotazům: ano, zaslání JEN prostřednictvím ČP a NE na dobírku. A pro stále nechápající tzn. NE ZÁSILKOVNA (a NE ani když si zařídíte sami atd., bez výjimek) Nabídka je aktuální do smazání inzerátu.
Forex obchodování
Prodávám 4 knihy o obchodování: Price Action - Ludvík Turek Market Profile - Ludvík Turek Manuál technické analýzy - Ludvík Turek Tajemství úspěchu na burzovních trzích - Mark Douglas ------------ Knihy zcela vpořádku. Čtené, ale zcela zachovalé. Žádné poznámky v textu. Knihy prodávám jako balíček 4 knih. Vhodné pro začínajícího profesionálního obchodníka. Osobní odběr ve Znojmě, nebo cena + poštovné.
Válečná literatura
Prodám knihy Elita zabijáků - 100kč R. Marcinko-Stoprocentní tým - 80kč
Profesionální válečník 2 - Richard Marcinko
Prodám knihu Richarda Marcinka - Profesionální válečník 2 - Rudá buňka. Kniha je v perfektním stavu, jako nová. Mohu poslat přes Zásilkovnu na dobírku nebo osobní předání v Hradci Králové (po dohodě na více místech v ČR).
Stoprocentní team - Richard Marcinko
Prodám knihu Richarda Marcinka - Stoprocentní team. Kniha je v perfektním stavu, jako nová. Mohu poslat přes Zásilkovnu na dobírku nebo osobní předání v Hradci Králové (po dohodě na více místech v ČR).