inzerce, prodej, prodám, bazar

větrací pás hřebene BRAMAC FIGAROLL PLUS ČERNÁ

Kategorie: Stavební materiál

zbytek pásu 2,8m

Figaroll Plus větrací pás hřebene a nároží zajistí spolehlivé odvětrání střešního pláště a zabezpečení proti pronikání větrem hnaného deště a zafoukání sněhu. Šířka cca 300 mm
větrací pás hřebene BRAMAC FIGAROLL PLUS ČERNÁ
Podobné inzeráty
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene 80 ks NOVÝCH ZABALENÝCH TAŠEK - BARVA CIHLOVÁ - MATERIÁL REŽNÁ 50% sleva běžná cena 103,95 Kč viz. odkaz: Hmotnost: 3,5 Kg / KS Taška posuvná větrací pro připojení hřebene svým posunem o cca 20 cm umožňuje vyrovnat rozdíl v délce krokví a přitom zachovává větrací funkci ve hřebeni. Tašky se kladou v celé první řadě pod hřebenem, větrací průřez jedné tašky je 20 cm2. Zvýšená část v lícové ploše hlavy tašky vytváří ochranu proti vodě. Při pokládce hřebenáčů na sucho pak není nutné použít větrací pásy hřebene a větrací tašky podél hřebene.
BRAMAC Figaroll Plus 5m CČ - větrací pás hřebene
Prodám nové větrací pásy hřebene a nároží FIGAROLL PLUS - 8ks. Možno i jednotlivě. Cena za kus 1330,- Kč. Možno zaslat celá ČR.
Figaroll větrací pás hřebene a nároží červený
Prodám Figaroll větrací pás hřebene a nároží červený 6,6bm. Cena za bm 150,-Kč.
Prodám hřebenový pás bramac  Figaroll plus
Dobrý den. Prodám hřebenový pás od Bramac Figaroll plus.. Mám 1 rule. Balení má 5m.Cena za 1 ks 900Kč. (cena na e-shop od 1500-1600kc)Barva černá.Zůstala se balení-5m!!
Prodám větrací pás hřebene BRAMAC
Prodám větrací pás hřebene Bramac : -červený 15ks -černý 4ks -hnědý 2ks Cena za kus 170,-Kč.
Bramac Basicroll větrací pás hřebene tmavě hnědá 1 role
Bramac Basicroll větrací pás hřebene tmavě hnědá 1 role