inzerce, prodej, prodám, bazar

větrací pás hřebene 12 ks / Bramac / hnědá

Kategorie: Stavební materiál

Prodám větrací pásy hřebene Bramac hnědá, nepoužité, 12 ks, délka 110 cm, cena Kč 150 / ks. Lokalita: Lipina u Zruče nad Sázavou
větrací pás hřebene 12 ks / Bramac / hnědá
Podobné inzeráty
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene
Taška TONDACH Stodo 12 posuvná větrací pro připojení hřebene 80 ks NOVÝCH ZABALENÝCH TAŠEK - BARVA CIHLOVÁ - MATERIÁL REŽNÁ 50% sleva běžná cena 103,95 Kč viz. odkaz: Hmotnost: 3,5 Kg / KS Taška posuvná větrací pro připojení hřebene svým posunem o cca 20 cm umožňuje vyrovnat rozdíl v délce krokví a přitom zachovává větrací funkci ve hřebeni. Tašky se kladou v celé první řadě pod hřebenem, větrací průřez jedné tašky je 20 cm2. Zvýšená část v lícové ploše hlavy tašky vytváří ochranu proti vodě. Při pokládce hřebenáčů na sucho pak není nutné použít větrací pásy hřebene a větrací tašky podél hřebene.
Bramac Basicroll větrací pás hřebene tmavě hnědá 1 role
Bramac Basicroll větrací pás hřebene tmavě hnědá 1 role
Prodám větrací pás hřebene BRAMAC
Prodám větrací pás hřebene Bramac : -červený 15ks -černý 4ks -hnědý 2ks Cena za kus 170,-Kč.
větrací pás hřebene BRAMAC FIGAROLL PLUS ČERNÁ
zbytek pásu 2,8m Figaroll Plus větrací pás hřebene a nároží zajistí spolehlivé odvětrání střešního pláště a zabezpečení proti pronikání větrem hnaného deště a zafoukání sněhu. Šířka cca 300 mm
BRAMAC - Odvětrání Větrací pás okapní 100mm - TmHn
Prodám 5 kusů BRAMAC - Odvětrání/Větrací pás okapní 100mm - Tmavě hnědá. Jedná se o zbytky z rolí. Délky: 62, 66, 74, 85 a 89 cm Cena celkem: 100 Kč Popis Větrací pás okapní slouží k zakrytí větracích otvorů v okapní hraně, pultu a u dalších detailů. Slouží i proti nechtěnému vletu ptactva.
BRAMAC Figaroll Plus 5m CČ - větrací pás hřebene
Prodám nové větrací pásy hřebene a nároží FIGAROLL PLUS - 8ks. Možno i jednotlivě. Cena za kus 1330,- Kč. Možno zaslat celá ČR.