inzerce, prodej, prodám, bazar

Vstřikovače

Kategorie: Ford

Nabízíme repasované vstřikovače Denso 095000-5800. Ford číslo 6C1Q-9K546-AC. Samozřejmostí je test + nový protokol ke každému vstřikovači.
Cena za kus 2500 Kč bez DPH.
Vstřikovače
Podobné inzeráty
Vstřikovače pro motor Ford Sierra 1.8TD
Nabízím kompletní použité vstřikovače pro motor Ford Sierra 1.8TD. 55kW. Typ:4x CAV England CJ, LRC6732603C. Demontovány z funkčního motoru. Nutné otestovat v dílně na certifikovaném zařízení. Bez záruky.
Vstřikovače
Nabízíme repasované vstřikovače Denso 095000-7060. Ford číslo 6C1Q-9K546-BC. Samozřejmostí je test + nový protokol ke každému vstřikovači. Cena za kus 2500 Kč bez DPH.
Vstřikovače FORD, 1,6 TDCi
Prodám vstřikovače na motory Ford 1,6 TDCi, od roku výroby 2010, téměř nové, k vidění v Bohumíně.
Ford S-max 2.0 tdci 103kw 2008
Soukromý prodej velmi krásného a zachovalého fordu S-max s nájezdem 240000 km. Rok výroby 2008 O vozidlo bylo pravidelně staráno. Bez jakýchkoliv vad na laku a interiéru. Vozidlo je nadstandardně vybavené jako : panoramatická střecha, 7 míst, solární a vyhřívané přední sklo, tonovaná skla, přední a zadní parkovací asistent, litá kola, tažné zařízení, třetí spz na nosič kol, 2 sady klíčů, vyhřívané sedačky, isofix, navigace (gps) atd.... Stk platná ještě rok. Nedávno dělané vstřikovací čerpadlo, vstřikovače, přepady vstřikovačů, palivový filtr, AGR ventil, zimní pneumatiky, DPF filtr a mnoho dalšího. Jako povinnost na každém ojetém vozidle by bylo potřeba udělat rozvody s vodní pumpou a motorový olej. Jsem majitelem autoservisu ( mohu zařídit do 10000 kč). V případě zajmu mě neváhejte kontaktovat každý den od 9:00 do 18:00 nebo kdykoli pomocí emailu. Prosím bazary o pochopení ať si v případě zájmu přijedou vozidlo prohlédnout jako kdokoli jiný. Nemám čas někde jezdit.
Ford Mondeo 2.0 TDCi 96kW 6st. Manuál Combi Facelift MK3
Prodám Ford Mondeo se spolehlivým naftovým motorem 2.0 TDCi ve verzi 96 kW. Manuální 6-ti rychlostní převodovka. Vozidlo plní Euro4, přepis jen 800 korun. Průměrná spotřeba 5,2 litrů. Verze bez DPF filtru pevných částic z výroby. Rok výroby: 2005 - Facelift modelu Stav tachometru: 286.322 km - ověřené kilometry, kompletní servisní historie. Platnost STK do: 08/2024 Poslední servis: nové všechny vstřikovače, nový alternátor, spojka vč. dvouhmoty ➕Dobré jízdní vlastnosti ➕Komfort a kultivovanost ➕Prostornost a praktičnost ➕Spolehlivý motor ➕Dostupné díly a servis Výbava: ABS, Automatické svícení, CD měnič, CD přehrávač, Dálkové centrální zamykání, Dělená zadní sedadla, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, Elektrochromatické vnitřní zpětné zrcátko, ESP, Imobilizér, Litá kola, Mlhovky, Nastavitelný volant, Nastavitelná sedadla, Otáčkoměr, Posilovač řízení, Premiový audiosystém, Rezervní kolo, Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Vyhřívaná zrcátka, Vyhřívané čelní sklo, Vyhřívané trysky ostřikovačů skla, Zadní loketní opěrka, Zadní stěrač, Klimatizace: Automatická, Počet airbagů: 8 a další.. ✅ Využijte financování, které jsme připravily ve spolupráci se spol. ESSOX, Cofidis, nebo Home Credit. Možnost profinancovat i s exekucí, registry neřešíme, na splátky všem. AKONTACE JIŽ OD 20 % ⭐⭐⭐ K vozu možno přidat druhou sadu pneu (zimní/letní) ⭐⭐⭐ Možnost prodloužení záruky vozidla až na 36 měsíců. Při prodeji budou předány veškeré doklady nutné k přepisu, případně vyřešíme přepis kompletně za Vás. S vozem možno ihned odjet! ☎️ Pro osobní prohlídku, zkušební jízdu a více info volejte prosím na tel. ✉️ Email: autapraha5@
Focus st225 top stav 2007 340ps..
Prodam Focuse st 225,auto v top stavu bez koroze! Kompletní úprava v Německu,od výfuku 3.palec po vstrikovace, sání, intercooler AIRTEC,SEL HADICE,a hlavně dobře odladena mapa na brzde..tvrdé Uložení motoru, nové poloosi,xenony,19 kola,a spousty dalších věcí...Lak je 3vrstvej,BMW m5!Skusebni jezdci nevolat, pouze vážní zájemci. Auto jede opravdu jako kr....Další FOTO JEN VÁŽNÝM ZÁJEMCŮM