inzerce, prodej, prodám, bazar

Všechny krásy Prahy- Ivan Svatoš

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Všechny krásy Prahy- Ivan Svatoš
Všechny krásy Prahy- Ivan Svatoš
Podobné inzeráty
Vaše znaménko krásy - Dita von Teese
Prodám knihu Dity von Teese “VAŠE ZNAMÉNKO KRÁSY”. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jako nová. Vazba: pevná s přebalem Nakladatelství: Jota Rok vydání: 2016 (1. vydání) Dita von Teese - femme fatale, módní ikona a glamour girl. Jedna z nejstylovějších žen tohoto století. V této knize jsou… všechna její tajemství. Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. V knize “Vaše znaménko krásy” vás Dita provede každým krokem rituálů krásy. Dozvíte se, jak se stravuje, jak cvičí, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. Můžete následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama! Osobní odběr, případně zásilkovna na pobočku za 79,-Kč (nebo k vám domů 109,-Kč)
Myslivecká literatura.
Prodám knihy s mysliveckou literaturou: Osamělá vlčice - Jaroslav Holeček, Marie Vacková, 30,-, Krásy lesa, - Erich Marek, Werner Stoll, 60,-, Lesními pěšinami - Miroslav Bouchner, Přemysl Pavlík, 30,-, Lovcem živé krásy - Sláva Štochl, 40,-, Revír bez hranic - Rudolf Luskač - , 30,-, Naše obory - prodáno, Slunečné údolí - Jaroslav Hubálek, 40,-, Už troubějí - Jaroslav Matějka, 40,-, Den bílého jelena - Jaroslav Holeček, Ivana Nohejlová, 30,-, Lovy s jezevčíky - Miroslav Pomezný, 50,-, Příhody z mysliveckého ráje - Igor Mráz, 50,-, Po loveckých stezkách - Jaroslav Müller, 20,-, Choroby lovné zvěře - Jaromír Páv, 60,-.
L. Sitenský a kolektiv: PRAHA, JEJÍ KRÁSY (1985)
Kniha Praha, její krásy. Ve výborném stavu. Autor: Sitenský Ladislav a kolektiv Rok vydání: 1985 Vydání: 1. Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy. Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Almanach krásy - studie o fotografii z roku 1932
ALMANACH KRÁSY Studie o fotografii jakožto esthetickém činiteli. 60 bromofotografických obrazů. Úvodní článek napsal A.Kodym. Praha 1932, nákladem vlastním, tiskem knihtiskárny Litery v Praze. Celý almanach je v perfektním stavu, jen obálka má zpuchřelý papír. Prosím, jen vážné zájemce.
Outdoor trénink pro manažery a firemní týmy
Vladimír Svatoš, Petr Lebeda, 2005, jako nová
Občanský zákoník
ÚZ úplné znění Karel Eliáš, Marek Svatoš