inzerce, prodej, prodám, bazar

Vrtané studny na klíč, vyhledání, projektová dokumentace

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Nabízíme vrtané studny, vrty pro zajištění odvodu spodních vod, vrty na betonové piloty, pro základání drobných staveb. Vrtáme strojem JUNO HVS 491, až do průměru 191mm. Standartně osazujeme 140mm, v případě vrtů do 10-12m možnost osazení 160mm (výhoda pro cenově dostupnějčí čerpadla). Vrty na piloty do 4metrů možnost osazení papírového bednění do průměru 180mm. Postup realizace na klíč je, zaměření místa prověřeným proutkařem, v případě nutnosti provedení geologického průzkumu, vyřízení stavebního povolení cca 3-5 měsíců, pro vrty nad 30metrů zajištění povolení báňského úřadu. Samotná realizace vrtu trvá cca 1-2dny dle obtížnosti a hloubky vrtu. Poté se studna osadí a zhruba za 3-4 týdny odkalí. Používame kvalitní silnostěnné vystrojení samotného vrtu (pro nátok vody použiváme strojně perforované trubky) důkladně provádime obsyp vystrojení obláskovým kamenivem frakce 4-8mm, kdy zasypeme vystrojení po poslední perforovanou trubku, aplikujeme bentonit (přírodní ucpávací hnota na bázi jílu) pro vytvoření zátky, tak aby do vrtu nevnikala povrchová voda a dosypeme kamenivo cca 1m pod úroveň terénu, pro zajištění pevnosti vystrojení. Používámé spodní preventr, pro odvod kameniva a vody, tak aby došlo, k co nejmenšímu znečíštění okolí vrtu.

web:
Vrtané studny na klíč, vyhledání, projektová dokumentace
Podobné inzeráty
Vrtané studny
Vyhotovení vrtané studny průměru 152-220mm pažení 125-140mm s perforací a atestem na pitnou vodu, projekt na vrtanou studnu, instalace a osazení vrtu. Vrty pro tepelná čerpadla, tepelná čerpadla Vrt, studna, vrtána studna, vrtané studny , vrtané studny na klíč, vrtání studní, vlastní voda, zdroj vody,
Kopané a vrtané studny, elektroinstalace.
Dobrý den, nabízíme ručně kopané studny nebo vrtání studní a vrtů pro tepelná čerpadla včetně různých sond a pilotů. Vrtáme strojem Adler B25 nebo B75. Vše možno včetně hydrogeologického posudku, projektu a kompletní instalace záhlaví. Rovněž prohlubujeme a čistíme kopané studny. Jezdíme po celé ČR.. (vrty, studny, elektroinstalace, vodoinstalace)
Projektová dokumentace, realizace staveb, stavební dozor
Zařídím vám vypracování projektové dokumentace domu, bytu, bytovce dle vašich přání a snů. Zařídím stavební povolení včetně veškeré potřebné dokumentace - po celé republice. Také zajišťuji realizaci staveb, ať už dle vlastního projektu nebo dle vašeho projektu. Provádím stavební dozor na stavbách. Prosím kontaktujte mi ideálně písemně (emailem).
Základové desky na klíč
Základové desky na klíč / Máte-li projekt, po domluvě nám ho zašlete a my Vám během několika dnů zpracujeme nezávaznou kalkulaci ceny základové desky zcela ZDARMA! / vč. souvisejících prací - terénní úpravy, přípojky vody a odpadu, ČOV, retenční nádrže, jímky, vsaky, šachty, vrtané studny, geodetické zaměření pozemku/stavby, zdivo, věnec – dodání a realizace, bazény, finální pojezdové a pochozí plochy, zahrada společnost RGC Group s.r.o. / +420 - info@ -
ČOV - čistička odpadních vod VH8 PREMIUM,  pro 4 - 15 OSOB
Akce BŘEZEN + doprava po ČR ZDARMA = platí pro objednávky do 31.3.2023 Pro další informace, nebo objednávku navštivte : Kompletní, nová, certifikovaná šestikomorová ČOV. Čistička odpadních vod VH8 PREMIUM, určená pro 4 až 15 OSOB. Denní průtok max 1,35 m3. Vyšší účinnost zpracování odpadních vod. Cena celkem : 56.990,-Kč (včetně 21% DPH) Doprava po ČR 1.499,-Kč + designový vypouklý zelený kryt ČOV v ceně 3.990,- Kč DO 31.3.2023 ZDARMA ! + zámky na kryt ČOV v ceně 759,- Kč ZDARMA + řídící časovač chodu dmychadla DO 31.3.2023 ZDARMA ! + prodloužená záruka na ČOV 10 let ! Dokumentace dodávaná k ČOV pro schválení úřady :  Certifikát č.1020-CPR-090034181, vydaný Technickým a zkušebním ústavem Praha a.s.  Prohlášení o shodě s EN 12566-3 : 2005 + A2 : 2013  Provozní řád dle vyhlášky 216/2011 Sb.  CE dle směrnice 89/106/EEC 3. Rozsah a součást dodávky :  nádrž ČOV - celoplastové provedení z nerecyklovaného polypropylenu s výztužemi  technologická vestavba (denitrifikace, nitrifikace, separace) s integrovanou akumulací (podle EN 12566 - 3)  rozdělovač vzduchu s rozvodem  provzdušňovací systém  recirkulační systém  přítokové potrubí DN 160 a odtokové potrubí DN 110  systém dočišťování (účinnost až 98,6 %)  kryt na ČOV - designový vypouklý zelený kryt ČOV v ceně 3.990,- Kč  zámky na kryt ČOV v ceně 759,- Kč ZDARMA  řídící časovač chodu dmychadla  značkové dmychadlo SECOH EL-S-100 s tepelnou ochranou, kontrolkou chodu a s automatickou ochranou dmychadla proti mechanickému poškození (autostopper)  vzduchová hadice a spojovací materiál na napojení dmychadla k ČOV  biopreparát BAKTOMA Bacti DC pro spuštění ČOV 0,5 kg  kompletní technická dokumentace k ČOV ( CE certifikát, návody na obsluhu, Provozní řád čističky, atesty,atd.)  DVD - postup legalizace ČOV, formuláře pro povolení, návody na ČOV a příslušenství , dokumentace  prodloužená záruka 10 let na ČOV + 24 měsíců na příslušenství  záruční a pozáruční servis Další volitelné možnosti a příslušenství:  možnost vypracování projektové dokumentace k ČOV  změna nátoku přítokového potrubí z DN 110 na DN 125, nebo DN 160 ( + 499,- Kč )  SND - šachta na uložení dmychadla kulatá, zápustná do 2/3, včetně průchodky na připojení vzduchu a průchodky na připojení 220 V ( + 1.990,-Kč ) Záruční a pozáruční servis. Pro více informací piště a volejte.
Vrtání studní, malá vrtná souprava, studna v budově
Vrtané studny, vrtaní studní i v interiéru od výšky stropu 2,5m. Souprava je na gumových pásech projede i brankou nebo dveřmi od šířky 80 cm. Max hloubka 65m. Vrtání studní v zahrádkářských koloniích i v obtížně dostupných místech. Není potřeba žádný vlastní zdroj energie. Vrtáme po celé čr. Pomůžeme vyřídit případnou legislativu, najdeme vhodné místo pro vrt.