inzerce, prodej, prodám, bazar

Vratislav Ebr Čínská restaurace v Praze Vodičkova ulice 19

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Vázaná nostalgická kniha pro nás co jsme tam chodili. Obsahuje množstvím fotodokumentace a vzpomínek pamětníků dokumentující věhlasnou Čínskou restauraci ve Vodičkově ulici 19, jež byla v Demokracii po roce 1989 nesmyslně zbourána a nahrazena objektem, jež jak by byl tímto necitlivým zásahem PROKLET. Do dnes nebyl schopen najít stabilní využití a smysluplně se začlenit do rázu Vodičkovi ulice. Cena 850,-Kč pevná. Možné předání na Praze 1.
Vratislav Ebr Čínská restaurace v Praze Vodičkova ulice 19
Podobné inzeráty
Japonská kaligrafie, Čínská kaligrafie
Prodám knihy: Japonská kaligrafie, Joko Takenami (CPRESS 2006, 132 stran)...200Kč + poštovné. Čínská kaligrafie, Čchu Lej Lej (CP BOOKS 2005, 126 stran)...200 Kč + poštovné. Knihy jsou v perfektním stavu. Volejte nebo pošlete email, na SMS neodpovídám. Možnost osobního předání v Brně.
Prodám knihy Čínská astrologie a Čínské symboly
Prodám knihy Čínská astrologie - předpovídejte svoji budoucnost podle horoskopu a knihu L. Obuchové Čínské symboly. V perfektním stavu.
ČÍNSKÁ  MASÁŽ - akupresura - obsah foto
Čínská masáž - akupresura. Autor MUDr. Hovorka. Jako nová, 66 stran. Detailní popis a fotografie provedení akupresury a jejich body, barevná, kartonové listy. Cena 80,-Kč + poštovné 70,-Kč. Zasílám obratem po připsání částky na účet. Možné osobní vyzvednutí Brno-Vinohrady. Pište SMS, neznámá čísla neberu. Zavolám zpět.
4 Staré životopisné knihy o muzikantech
Prodám čtyři staré životopisné knihy, každá zaměřená na nějakého hudebníka, nebo umělce v oblasti hudby. Knihy jsou ve skvělém stavu, v rámci možností. Konkrétně se jedná o: Bohuslav Šich - Ferdinand Laub: život a dílo slavného českého houslisty Alfred Burgatz - Mozart o lásce zpíval Vratislav Vycpálek - Jan Malát: život a dílo Josef Twichman - Bedřich Smetana: život a dílo Cena: 50 Kč/ks Při nákupu více kusů (nejen v rámci tohoto jednoho inzerátu, nabízím toho víc :D) je možné se domluvit na slevě. !NEVOLAT! ODPOVÍDÁM JEN NA SMS A MAILY! Často se pohybuju po Praze nebo Olomouci - nemám problém někam dojet a předat knihy osobně :)
Kruté století : kapitoly z rozhlasového pořadu Příběhy 20. s
Nabízím knihu Kruté století Adama Drdy. Kniha je nečetená, místy má pomačkaný přebal. Součástí je CD. Možnost předání v Praze nebo zaslání prostřednictvím Zásilkovny. - Lidé, o kterých je tato kniha, jsou naši nenápadní sousedé a současně výjimeční svědkové moderní doby – 20. století, které nad jiné vynikalo technickým pokrokem a krutostí. Lidé, o kterých je tato kniha, žijí dosud mezi námi. Generál Tomáš Sedláček bojoval za druhé světové války za československou svobodu na západní i východní frontě. V roce 1941, v době, kdy se přepravoval z Francii do Anglie, byl Mikuláš Hulín, mladík z Poskarpatské Rusi, na cestě do sovětského Gulagu. V červenci 1943, kdy Sedláček absolvoval v Anglii výcvik, přežili Antonín Činka a Josef Kechrt vyvraždění své volyňské vesnice Český Malín a stejně jako Sedláček pak bojovali na Dukle. Možná se tam potkali s pozdějším prokurátorem Karlem Vašem, možná, že se s ním kdesi v sovětském lágru míjel i Mikuláš Hulín, ale zcela určitě ho potkal další voják z východní fronty Jaroslav Grosman. Roku 1944, kdy „volyňáci“ narukovali k čs. východní armádě, zápasily Anita Fischerová a Anna Kovanicová o život v Osvětimi a v dalších nacistických vyhlazovacích táborech a Anna Magdalena Schwarzová doufala, že přežije Terezín. Po roce 1948 už byl Jaroslav Grosman v komunistickém kriminále, kam Sedláček přibyl roku 1951 a Anna Magdalena Schwarzová roku 1953. Jaroslav Řičica se zrovna stával komunistickým vyšetřovatelem, Karel Vaš už poslal na smrt Heliodora Píku, Vratislav Herold si podával žádost o přijetí ke Státní bezpečnosti…
Křižovatky medicíny,objevy,společnost,pacienti
Nabízím knihu Křižovatky medicíny,objevy,společnost,pacienti Autor Vratislav Scheiber,Ivo Budil zakoupeno v knihovně