inzerce, prodej, prodám, bazar

VR NOON Brýle virtuální realita pro smartphone

Kategorie: Ostatní

VR NOON Brýle virtuální realita pro smartphone

Vysoce kvalitní brýle pro virtuální realitu s použitím smartphone.
Kompatibilní téměř se všemi smarphone.
Výrobce poskytuje vlastní aplikaci pro smartphone Android a iOS.
Možné použití i jinými aplikacemi.
Pro propojení s PC doporučeno používat s Riftcat.
Včetně originálního balení.
Běžná prodejní cena 1500Kč.

Velikost: 171×102×102mm
Pozorovací úhel: 95°
Váha: 213g
Čočky: skleněné s filtrací UV záření

Pro objednání zboží mi nejdříve zašlete své doručovací údaje:
- jméno, příjmení
- telefon
- email
- adresu doručení nebo adresu výdejního místa Zásilkovny
Následně vám zašlu fakturu s platebními údaji.
Po převodu částky na účet, odesílám balíky standardně následující pracovní den.

- zboží je dostupné po dobu platnosti nabídky
- použité, jako nové
- bez poškožení, 100% funkční
- slevy nejsou možné
- dopravní a platební možnosti jsou neměnné (viz níže)


Možnosti dopravy:
- Zásilkovna výdejní místo 79,-
- doručení na adresu 109,-

Možnosti platby:
- převodem na účet 0,-
- payPal 0,-
VR NOON Brýle virtuální realita pro smartphone
Podobné inzeráty
Dioptrické čtecí a počítačové Blue-Ray brýle
Prodám nové elegantní dioptrické čtecí a počítačové ANTI-BLUE-RAY(LIGHT) brýle +1,5 / +2,0 / +2,5 a -1,5 / -2,0 / -2,5 dioptrií. Počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), tak i pro běžné nošení, tak i na čtení mi. Brýle jsou bezobrubove a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro seběžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Zavolejte poradím . Tel ; . Doprava s dobírkou Českou poštou 150,- Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Jmeno: Svatoslav+Cileček Telefon:
Dioptrické čtecí a počítačové Blue-Ray brýle
Prodám nové unisex ( pro muže i ženy ) elegantní dioptrické čtecí a BLUE-RAY(LIGHT) brýle +1,5 / +2,0 / +2,5 dioptrií. Počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), tak i pro běžné nošení, tak i na čteníl. Brýle jsou bezobrubove a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro seběžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu. Kvalitní pouzdro na brýle +100,- . Doprava s dobírkou Českou poštou 125,- Kč Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA a OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMMOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. Svatoslav+Cileček, Telefon: Zavolej, poradím.
BRÝLE VR SHINECON.
Prodám nové BRÝLE VR SHINECON. Přehrávejte si ve smartphonu přes Youtube videa určena pro virtuální realitu nebo si zdarma stáhněte aplikaci pro virtuální realitu a stahujte si hry nebo videa. Speciální aplikace pro VR brýle přináší trojrozměrný obraz, skvělý zážitek z her a 360° videa! Trojrozměrný obraz Vám přinese pocit, jako byste byli v kině. - pro Smartphone 4.0-6.0" Android a iOS - podporují 3D a 360 videa - nastavitelná vzdálenost čoček - nastavitelná ohnisková vzdálenost Pouze osobní odběr.
Brýle dioptrické multifokální počítačové Anti-Blau-Ray +1,5
Jedná se o nové dioptrické multifokální počítačové Anti-Blue-Ray (LIGHT) brýle 0 až +1,5 nebo +2,0 dioptrií, které umožňují perfektně vidět jak na dálku, střední vzdálenost, tak i na blízko ( počítač, čtení aj. ). Při řízení vozidla brýle umožňují perfektně vidět jak do dálky - na cestu tak i do blízka - na palubní desku, navigací i mobil. Barva černá, mosaz nebo bronz. Brýle jsou určené jak pro práci u počítače a i jako běžné čtecí brýle, při řízení vozidla umožňují jak na cestu tak i na palubní desku, navigací případně mobil. Anti-Blue-Ray speciální čočky odrážejí škodlivé modré záření z monitoru počítače a tím chrání zrak a působí proti únavě zraku. Vrstvené čočky jsou vyrobeny z optického polyakrylátu s antireflexem, a Anti-Blue-Ray filtrem ( ověřeno testrem ) rám ze speciální velmi pevné a odolné titanové slitiny a nožičky jsou vyrobeny z velmi odolného a pružného plastu. Brýle jsou lehké, praktické, odolné a jsou vhodné pro toho, kdo potřebuje brýle pro běžné vidění nebo vidění do blízka na čtení nebo k počítači a nemá další oční vadu. Zavolejte poradím . Tel : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 125,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA A OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky.
Virtuální realita
Párkrát použitá virtuální realita. Možno se domluvit na ceně
Virtuální realita Oculus Rift S
Virtuální realita Oculus Rift S Použito