inzerce, prodej, prodám, bazar

Vozidla a tratě úzkorozchodných elektrických drah...

Kategorie: Ostatní

Věděli jste, že na území bývalého Československa se dochoval jen jediný městský úzkorozchodný tramvajový provoz (v Bratislavě) a že v Česku stále fungují dvě tratě kolejových lanových drah (v Karlových Varech)?

Nová kniha renomovaného autora shrnuje osudy všech úzkorozchodných provozů s elektrickým pohonem na území České a Slovenské republiky, o nichž je možné dohledat informace. Jedná se jak o regionální malodráhy a městské tramvajové provozy, tak o dráhy železničního charakteru v průmyslu a lesnictví (všechny průmyslové dráhy v obou částech bývalého společného státu však bohužel do jedné zanikly).

Hlavní pozornost se soustředí především na elektrická hnací vozidla, přívěsné vozy pro osobní a nákladní dopravu jsou zmíněny jen okrajově. Výklad je doplněn unikátními a mnohdy dosud nepublikovanými fotografiemi, tabulkami s technickými údaji, nákresy vozů a mapami některých sítí.

Posílám pouze přes zásilkovnu 90,-.
Vozidla a tratě úzkorozchodných elektrických drah...
Podobné inzeráty
Tramvaje na starých pohlednicích
Knížka pro milovníky historie tramvajové dopravy. Projížďka se starými pohlednicemi - O počátcích elektrických drah u nás. Vychodil Petr. Vydáno 1991, 160 stran, 113 obrázků. Na konci knihy je uveden přehled elektrických drah s osobní přepravou, u každé je pak zmíněno datum zahájení jejího provozu, konkrétní město, v případě více samostatných drah i její přesnější popis, rozchod kolejí a způsob jejího vzniku (zcela nová dráha nebo elektrifikace dřívější koňské nebo parní verze). Osobní předání možné v Praze. Poštovné není v ceně.
6 profesionálních bowlingových drah od firmy BRUNSWICK
Nabízíme k odkupu 6 profesionálních drah od firmy BRUNSWICK – 2 dětské bowlingové dráhy, které mají bumpery Bowlingové příslušenství: • 30 ks bowlingových koulí • 60 párů bowlingových bot • Stojan na bowlingové koule • 6 TV • 6 stolů včetně 34 ks židlí Toto vybavení se nyní nachází v Hradci Králové
Měnič napětí (konvektor, invertor) 12V/230V 4000W
Špičkový, Inteligentní LCD displej zobrazuje: vstupní / výstupní napětí, kapacitu baterie, kapacitu zatížení. 2 USB výstupy Vhodný do karavanu, maringotky, na chatu a pro další menší solární ostrovy. Měnič je nový, nepoužívaný (pouze odzkoušený). Součástí balení jsou kabely pro připojení k baterii nebo přímo do zapalovače v autě. Zkrátka je to dobrý měnič (inverter, invector) za skvělou cenu, který patří mezi jedny z nejprodávanějších na trhu u nás. Cena 3.750,- DOPRAVA ZDARMA Platba při převzetí nebo předem na účet. Rychlé nabíjení duální USB porty OneAC Outlets a podpora dvou nabíječek (Max 4,2A) pro práci ve stejnou dobu a může nabídnout 100% rychlé nabíjení pro mobilní telefony, počítače, notebook, prsní pumpu, nebulizér, holicí strojky, zdravotnické záchranné zařízení, nouzové vybavení atd. Snadno uspokojte potřeby napájení různých elektrických spotřebičů vozidla a může to být jako nouzový zdroj napájení. Vícenásobná ochrana: Vestavěné pojistky, bezpečný design nabíjení a chladicí ventilátor zabraňují přehřátí měniče energie, šetří energii a energii, přepětí, přetížení, nadproud, zkrat, podpětí, přehřátí, ochrana proti zkratu. Lehký design a špičková kvalita: Lehký a kompaktní, ideální pro dovolenou, kempování a pracovní cesty. Lze jej zapojit do téměř jakéhokoli vozidla s výstupním napětím 12 V, čímž poskytuje možnosti nabíjení kdekoli. Co dostanete: 1 Xcar měnič napájení, uživatelská příručka, 2 x bateriová svorka, 1 x automobilová cigaretová zástrčka a 100% zákaznický servis. Vlastnosti: - 12V je obecně pro osobní automobily - Dostupný rozsah jmenovitého napětí elektrických spotřebičů: 200~240V, 100~120V - Bezpečný rozsah vstupního napětí našeho měniče:12V (9,8~15V) - 8 Bezpečnostní ochranná funkce: - Ochrana proti přepólování - Ochrana nízkého vstupního napětí - Ochrana vysokého vstupního napětí -Ochrana nad proudem - Ochrana proti zkratu - Ochrana proti přehřátí - Ochrana proti přetížení - Vnitřní pojistky Specifikace: Řada: Supreme Series Model: CMZ-4000 Barva: Červená Název: Napájecí měnič do auta Vstupní napětí: DC 10,5V~15V, (Když je napětí baterie nižší než 10,5V, střídač je nízkonapěťová ochrana, když je napětí baterie vyšší než 15V, ochrana proti vysokému napětí měniče) Výstupní napětí: AC 110V / 220V dle vašeho výběru Výstupní frekvence je: 50Hz pro model 220V / 60Hz pro model 110V. Špičkový výkon: 4000W Jmenovitý výkon:300W Výstupní průběh: Upravená sinusová vlna Velikost produktu: 20 x 11,2 x 5,6 cm Velikost balení: 7,87 x 4,4 x 2,2 palce Hmotnost: 0,65 kg Balení obsahuje: 1 x měnič napájení 2 x spona na baterie 1 x zástrčka do zapalovače cigaret (dárek) 1 x anglický manuál Poznámka: - Ujistěte se, že jmenovitý výkon je vyšší než u elektrického spotřebiče, který chcete použít. Doporučujeme, abyste si koupili větší model, než si
Nový návěs podvalník LANGENDORF SATÜV 30
Značka LANGENDORF Model SATÜV 30 - 3osý teleskopický Typ návěs podvalník Rok výroby2022 První registrace2022 Nosnost37400 kg Netto hmotnost10600 kg Celková hmotnost48000 kg Lokalizace Chrudim Datum zanesení srpen 29, 2022 Autoline ID QN29 Popis Celkové rozměry18 m × 2.55 m × 3.65 m Karoserie Rozměry karosérie12.8 m × 2.54 m × 0.9 m Podvozek ocel Rezervní kolo Skříňka na nářadí na Labutím krku Držák rezervního kola Výsuvný rám Nápravy značka SAF Počet náprav 3 Zavěšení vzduchové/vzduchové Zvedací náprava první Řízená náprava třetí Dvojitá kola Brzdy bubnové ABS EBS Doplňková výbava Smartboard Stav nový Technická prohlídka do 2023 Barva šedá LANGENDORF tří osý teleskopický plošinový návěs s labutím krkem a zadními nájezdovými rampami. Typ vozidla: Typ: SATÜV 30 – Smart 8.550 mm, vhodný pro spojení s tříosým tahačem v konfiguraci 4x 2, 6x2, 6x4. Hmotnosti / zatížení: Celková hmotnost: 48.000 kg Zatížení královského čepu: 18.000 kg Zatížení náprav: 30.000 kg Hmotnost vozidla (základní bez příplatků): cca. 10.600 kg Rozměry vozidla: Vzdálenost od královského čepu na konec vozidla: 11.900 mm Délka ložné plochy včetně 900 mm zadního úkosu: 8.550 mm Délka ložné plochy při maximálním roztažení: 13.550 mm Délka labutího krku včetně zadního úkosu: 3.800 mm Šířka ložné plochy: 2.550 mm Výška ložné plochy s výdřevou: cca. 880 mm Rozvor náprav: 1.310 mm - 1.410 mm Výška královského čepu, zatížená: 1.250 mm Popis vozidla: Kola, pneumatiky: - Pneumatiky, 12 kusů 235/75 R 17,5 143 J, dle volby výrobce. - Disky ocelové, 12 kusů 6.75 x 17,5 ET 122,5 lakovány stříbrnou barvou. - Bez držáku rezervy. Rám vozidla: - Svařovaná konstrukce z vysoce kvalitní oceli. Podélníky chassis jsou spojeny s příčníky ložné plochy pomocí přesného svařovaní dle norem ISO 58.17 a EU normy EN 25.817 – Skupina C. Další výbava: - Boční podjezdové zábrany dle ECE 73. - Královský čep: 2", dvě polohy královského čepu, druhá pozice 350 mm za první pozicí pro 3 osý tahač, uchycený šrouby, vyměnitelný. Nápravy, odpružení: - Nápravy SAF-Holland s bubnovými brzdami, s automat. nastavovači vůle a bezazbestovým brzdovým obložením. - Pneumatické odpružení SAF. - Bez zvedací nápravy. - Zadní (poslední náprava) je samo řiditelná, zámek nápravy se aktivuje při zařazení zpátečky v tahači. - Parkovací podpěry: 2 teleskop. parkovací podpěry JOST, kapacita 24.000 kg, ovládané pomocí kliky ze strany vozidla. - Zadní opěry: výklopné pomocné podpěry. Brzdový systém: - Dvouokruhový pneumatický brzdový systém WABCO EBS-E, elektronicky ovládaný, obsahuje ABS a parkovací brzdu s Tristop válci. - Smart Board: obsahuje následující funkce (zdvíhání / spouštění ložné plochy na pneumatickém pérování.
Stojan na 7 elektrických kytar/baskytar
Prodám stojan na 7 elektrických kytar/baskytar. Skládací pro snadnou přepravu. Pěnové polstrování na všech místech, která přicházejí do kontaktu s nástrojem. Gumové nožičky. Základna 880 x 420 mm.
Würth Multi 400ml
Všestranný multifunkční sprej pro široké použití Chemická báze: Minerální olej Barva: Světle hnědá transparentní Maže, čistí a chrání Pro mazání zámků, závěsů, vložek, řetězů a dveřních zámků Zabraňuje vrzání a skřípání a obnovuje kluzné vlastnosti zarezlých nebo zablokovaných dílů. Čistí a chrání plastové a kovové díly, např. kryty a pouzdra Odstraňuje rez a chrání před korozí Uvolňuje zarezlé čepy, armatury potrubí, šrouby, matice, spoje, bovdenová lanka, hřídele, zámky atd. Proniká vlhkostí a odvádí ji z elektronických a elektrických součástí. Zabraňuje korozi kovových a elektrických součástí, kabelových konektorů, relé, konektorů, spojek atd. Zabraňuje zamrzání cylindrických vložek zámků a uzávěrů. Neobsahuje pryskyřice, kyseliny ani silikon. Nepoškozuje pryž, barvy ani plasty.