inzerce, prodej, prodám, bazar

Voskovec a Werich - Nebe na zemi

Kategorie: Hobby, odborné knihy

nakl Fr. Borový 1936, hra Osvobozeného divadla, možnost vyzvednutí v Prg.
Voskovec a Werich - Nebe na zemi
Podobné inzeráty
(Více knih) Johann Sebastian Bach
Prodám tyto knihy. Johann Sebastian Bach 540stran Jako nová / 899kč --------------------------------- Jiří Voskovec a Jan Werich Korespondence III 511stran / Nová / 499kč --------------------------------- Jaroslav Ježek a Osvobozené divadlo 402 stran / jako nová / 399kč --------------------------------- Antonín Dvořák život, dílo, dokumenty 357stran / Nová / 599kč --------------------------------- Divadlo v totalitním systému příběh českého divadla (1945-1989) nejen v datech a souvislostech 679stran Nová / 1099kč --------------------------------- Jan Lucemburský Dějiny bouřlivého života a hrdinné smrti českého krále a lucemburského hraběte v jednadvaceti obrazech 296stran Jako nová / 599kč Osobní odběr Tanvald-Liberec-Turnov popř. zásilkovna kontakt prosím přes email
Psychosomatický dotek motýla, Zlínsko z nebe
J.Klímová - Psychosomatický dotek motýla, super stav - nová, 200Kč. Zlínsko z nebe / Zlínsko from Heavden - Simona Nádašiová, Milan Paprčka, r.vyd.2017, 128 str.,jako nová, cena 280Kč
M. Paprčka - Mělnicko z nebe
Kniha „Mělnicko z nebe“ je určena pro všechny, co chtějí vidět jiné a originální pohledy na tento výjimečný region. A je opravdu na co se dívat. Soutok Vltavy a Labe pod strmými vinohrady, končícími starobylým Mělníkem je okouzlující. Zajímavé jsou zdymadla i říční stavby, krásu knize dodávají pohledy na pestrou zemědělskou krajinu i nádherné zámky, jako jsou například Veltrusy a Liblice a zlatým hřebem je hrad Kokořín uprostřed hustých zelených lesů. Neobyčejným způsobem jsou zachyceny pohledy na obce, jejich zajímavosti, rozmanitost a barevnost polí, luk i rybníčků a originální je kompozice těžby písku, kde stroje v pískovně připomínají tak trochu pavouka. Pomocí této knihy se můžete vznést nad krajinu i z pohodlí domova a vychutnat si trochu jiné pohledy, jak je možná neznáte. K ceně knihy bude připočteno poštovné dle platného ceníku ČP. Na dobírku nezasílám.
Křesťanské nebe, Poznáváme světce v umění a legendách
Křesťanské nebe, Poznáváme světce v umění a legendách, ilustrovaná, r. vydání 1994
Dobrodružný svět - roč. II, 1928, č. 27 - 52
Prodám knihu Dobrodružný svět z roku 1928. Jedná se o svázané vydání časopisů č. 27 - 52, str. 417 - 830. Kniha je ilustrována Zdeňkem Burianem a obsahuje pokračování románů Černý pirát a Nebe proti zemi a celé romány Raketou do měsíce, Zlato! Zlato!, Za poklady Jižních moří a Vesuvská čarodějka. Kniha je v dobrém stavu, na některých stránkách jsou fleky. Nepravidelně možnost předání v Praze nebo kdykoliv v Novém Strašecí (okr. Rakovník). Inzerát je platný do smazání.
ČLOVĚK A VESMÍR
Prodám nepoužítou knižku ČLOVĚK A VESMÍR historie a součastnoost od Marka Traa. Má 320 stran.Jak vypadá pobyt na palubě mezinárodní vesmírné stanice ISS? Jak se astronauti a kosmonauti připravují na let do vesmíru? Jak se cítí při návratu na Zemi? Spousta barevných fotografií v této knize ilustruje svět dnešního dobývání kosmu. Dává nahlédnout do tajů výcviku astronautů, provází je při startu i přistání jejich vesmírné lodi. Seznámíte se s každodenním životem ve stavu beztíže, dozvíte se, jak probíhá výstup do otevřeného kosmického prostoru, a pokocháte se nádherným pohledem na Zemi.