inzerce, prodej, prodám, bazar

Vonný vosk

Kategorie: Ostatní

Sváteční vůně se zimním kořením a medovým nádechem nádherně provoní celou domácnost. Vonný vosk je v balení o průměru 7 cm a výšce 2,5 cm. Cena za obě.
Vonný vosk
Podobné inzeráty
Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku
Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku - [13.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku - 1 Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku - 2 Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku - 3 Predam vosk, voštiny a kolace z praveho vcelieho vosku - 4 Mam asi 0,6 kg cisteho vcelieho vosku, z medzistienok rozdrobenych na male kusky, vhodne na to aby boli roztopene a zliate do bloku, pripadne sviecok. A okrem toho mam asi 1,7 kg vostin, po roztopeni sa da z nich ziskat cisty vceli vosk. Okrem toho mam asi 6.5 kg praveho vcelie vosku, ktory bol roztopeny a zliaty do "kolacov", to jest do plneho bloku. Prebratie mozne v Bratislave, Banskej Bystrici alebo v Brezne.
aromalampa keramická YANKEE CANDLE, 3 x vonný vosk
aromalampa keramická bílá YANKEE CANDLE, 3 x vonný vosk 22g. Do arolampy se dá čajová svíčka a do vrchní části vosk, který se rozpustí a provoní prostor až 8 hodin. Do vrchní části jde nalít i voda a přidat aromatické esence, oleje. Dárková sada je nová, vybalená pouze na focení. Velikost krabice 18 x 17 x 16 cm. Po Praze mohu dovézt na nezávazné prohlédnutí nebo poslat. Cena 250,-
Svícen na vonný olej
Svícen na vonný olej
Dekorativní vonný svícen SweetHome
Voskový vonný svícen na 2 čajové svíčky (součást balení). Po zapálení svíček se nedeformuje a nádherně svítí. Dekorace na povrchu lampionu je plastická. Rozměry: cca 26,5 x 10 x 9,5 cm Nerozbaleno. Cena nového zboží 300 Kč Převzetí osobně nebo přes Zásilkovnu (+69 Kč při platbě předem, +89 na dobírku)
Vonný difuzér
Nabízím 2 ks vonný difuzér Fancy Home (10x15,5), objem: 120 ml, masivní provedení (cena je za á ks), vč. 7 ks vysoce účinných bílých syntetických tyčinek a 8 ks ratanových tyčinek
Nový liliový vonný difusér
Prodám NOVÝ nepoužitý liliový vonný difusér, vhodný jako dárek. Cena 60 Kč. Předání v Příbrami nebo poštou (+poštovné)!