inzerce, prodej, prodám, bazar

Vonný jíl v krabičce - Motýl s vůní "Marguise"

Kategorie: Ostatní

Nádherná dekorace Motýl s vůní Marguise v dárkové krabičce. Dokonale napuštěná parfémem a vůně se uvolňují pomalu a po dlouhou dobu, všude tam, kde jsou umístěny. Objevte originální a autentický způsob, jak parfémovat malé prostory vašeho domu jako koupelny nebo toalety, či umístěním do skříní, zásuvek a zavazadel... Tento vzácný a neodolatelně smyslný parfém Marguise v sobě spojuje dřevité a kořeněné tóny se sladkostí vanilky a pižma, což je symbolická vůně od Mathilde M. Bílá barva, vůně Marguise/dřevitá (cedrové dřevo, drahé dřevo, cistus, bílé pižmo, koření, amgergris, vanilka), materiál - jíl, obal - papír, výrobce Mathilde M, země výroby - Francie. Rozměry: 14 x 12 x 2 (motýl), 14,5 x 18 x 6 (obal). Tento voňavý jíl ve tvaru motýlka určitě potěší každého obdarovaného!
Vonný jíl v krabičce - Motýl s vůní "Marguise"
Podobné inzeráty
Jil Sander Sun - nová rozbalená
Prodám novou, pouze rozbalenou toaletní vodu Jil Sander Sun Summer 2020 Women Eau de Toilette 100 ml. Letní edice dámské vůně Jil Sander Sun pro rok 2020 se nese v duchu azurového nebe, rozpáleného písku, šťavnatého ovoce a omamné vůně květin. Jednou z hlavních složek je také erotizující pižmo, které dodává vůni smyslnost. Osobní předání v Brně nebo poštou.
dámská sada sada s vůní citronové trávy a kokosu
Sada obsahuje Mléko na ruce Essence s vůní citronové trávy a kokosu (250 ml) Interiérový sprej Essence s vůní citronové trávy a kokosu (100 ml) Tekuté mýdlo Essence s vůní citronové trávy a kokosu (250 ml)
Svícen na vonný olej
Svícen na vonný olej
Dekorativní vonný svícen SweetHome
Voskový vonný svícen na 2 čajové svíčky (součást balení). Po zapálení svíček se nedeformuje a nádherně svítí. Dekorace na povrchu lampionu je plastická. Rozměry: cca 26,5 x 10 x 9,5 cm Nerozbaleno. Cena nového zboží 300 Kč Převzetí osobně nebo přes Zásilkovnu (+69 Kč při platbě předem, +89 na dobírku)
Vonný difuzér
Nabízím 2 ks vonný difuzér Fancy Home (10x15,5), objem: 120 ml, masivní provedení (cena je za á ks), vč. 7 ks vysoce účinných bílých syntetických tyčinek a 8 ks ratanových tyčinek
Nový liliový vonný difusér
Prodám NOVÝ nepoužitý liliový vonný difusér, vhodný jako dárek. Cena 60 Kč. Předání v Příbrami nebo poštou (+poštovné)!