inzerce, prodej, prodám, bazar

Voňavé svíčky delfinci nové

Kategorie: Ostatní

Prodám nové svíčky s vůní vanilka - kokos, levandule, různé barvy. Delfinci. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Voňavé svíčky delfinci nové
Podobné inzeráty
Voňavé nové svíčky - delfínci
Prodám nové svíčky s vůní vanilka - kokos, různé barvy. Delfinci. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Prodám voňavé svíčky
Prodám voňavé svíčky i 3D od 40 až 600 Kč včetně DPH, každá svíčka je originál, více fotek každé svíčky a vůně pošlu do sz, více fotek sem nešlo dát, vyberte si vůni kterou budete chtít já pošlu fotky všech svíček (broskev, pomeranč, jablkoskořice, čerstvé ovoce, pomerančskorice, žvýkačka, žvýkačka svítící, nejlépe osobní odběr nebo poštovné předem děkuji
Nové svíčky Kvádr 70x90 mm Home Sweet,4ks v balení
Dobrý den, prodám nové svíčky Kvádr 70x90 mm Home Sweet. Svíčky jsou originál zabalené. Svíčky jsou vhodné i jako dárek. Prodávám jako celek. Více originál foto Originální svíčka z řady Home Sweet Home může být perfektním dárkem pro každého a nebo jej můžete využít jako stylovou dekoraci do vašeho domova či do vaší práce. Svíčku vyrábí proslulý výrobce dekorativních svíček Bartek Candles. Dodržujte dostatečnou vzdálenost zapálené svíčky od předmětů, které můžou snadno začít hořet. Svíčku postavte na rovnou plochu. Doporučujeme na nehořlavou podložku. Pokud je knot příliš dlouhý, zastřihněte jej. Hmotnost: 340 g Druh: Home Sweet Home Délka hoření: 53 h Doporučená zásilka 90 Kč Dobírka 170 Kč Zásilkovna Osobní odběr ve Zlíně,Luhačovicích,Uherském Brodě a okolí.
Okrasné svíčky, palmový vosk
Prodám svíčky z palmoveho vosku, Svicky fluorescenční Svicky s led diodou -po zapaleni sviti led Ceny dle typu Svíčky od 50kč/ks Cen na foto
Voňavé nové svíčky - beranci
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Beránci. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Voňavé nové svíčky - sovicky
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.