inzerce, prodej, prodám, bazar

Voňavé nové svíčky - sovicky

Kategorie: Ostatní

Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Voňavé nové svíčky - sovicky
Podobné inzeráty
Dřevěné svítící sovičky na pověšení - nové
Prodám nové dřevěné svítící sovičky na pověšení. Mají nesundanou etiketu. Sovičky svítí na baterie 2x AAA (ty nejsou součástí). Rozměry: 21x3x21 cm. Platba je předem na účet, po té zasílám přes Zásilkovnu nebo Českou poštu (cena dle aktuálního ceníku). Možné je i osobní převzetí v Chrudimi.
plyšáci sovičky a další  plyšáci.     věšáček
Nabízím plyšové sovičky různě veliké.Sovíčky jsou ve velmi dobrém stavu.Jsou nepoužívané jen vystavené ve vitrínce.Výky jsou různé od 25cm. Cena je různá od 50kč- 200kč plus zásilkovna. Nabízím dřevěný věšáček se sovič nový nepoužívaný.Sešly se nám dva stejné.cena 150kč.
Prodám voňavé svíčky
Prodám voňavé svíčky i 3D od 40 až 600 Kč včetně DPH, každá svíčka je originál, více fotek každé svíčky a vůně pošlu do sz, více fotek sem nešlo dát, vyberte si vůni kterou budete chtít já pošlu fotky všech svíček (broskev, pomeranč, jablkoskořice, čerstvé ovoce, pomerančskorice, žvýkačka, žvýkačka svítící, nejlépe osobní odběr nebo poštovné předem děkuji
Vonné svíčky sovicky - nové
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Figurka sovicky
Nabízím figurku sovičky cca vysoká 7,5 cm, Lze po domluvě udělat i větší. Barva je nahodná. Mohou byt i barvy ktere nejsou na obrazku. Je vytisknutá na 3d tiskárně z Plastu PET Owl statue by cushwa is licensed under the Creative Commons - Attribution license.
Dřevořezba sovičky
Dubová socha sovičky o výšce 110cm