inzerce, prodej, prodám, bazar

Volkwagen T5/T6 Multivan/Transporter okenní deflektory

Kategorie: Příslušenství

Prodám pro vozy Multivan, Caravelle, Transporter, California řady T5 a T6 okenní deflektory (ofuky) značky Aerolift (Německo). Snadná montáž, příjemný šedý neutrální nádech, nijak neruší design vozu. Sada 2 ks pro okno řidiče a spolujezdce. Pozor nepasuje na VW T6.1! Efektní vzhled, proti dešti, větru, částečně slunci. Návod součástí, nové, nepoužité.
Volkwagen T5/T6 Multivan/Transporter okenní deflektory
Podobné inzeráty
VW Protiprůvanové větrné plexi ofuky (deflektory)
Protiprůvanové větrné plexi ofuky ClimAir světlé(deflektory) Sharan 2000-2010 Alhambra 2000-2010 ford Galaxy 2000-2008 původní cena 1250 nyní 800 nové_přední ilustrační foto
defletory/ofuky oken/ os. vozidel.
Prodám ze zrušeného obchodu uvedené deflektory /ofuky /,jsou nové prodejní cena 400.- 800.- kč Nyní za 290.- pár. Ofuky oken, jinak nazývané deflektory, jsou plastové lišty, které po upevnění do oken automobilu zabraňují silnému proudění vzduchu v interiéru vozu při jízdě s otevřenými okny. Díky ofukům je možné pohodlně větrat i ve špatném počasí. Ofuky totiž usměrňují vzduch proudící kolem vozu. Do auta se tak nedostanou dešťové kapky, sněhové vločky ani obtížný hmyz. Jedná se o vozidla 90/95,fiat siecento 3d.,BMW serie 3,fiat punto II 3d.r.v.99,opel kadet 4d. r.80,opel omega A od r.v. 91, Opel kadet 3dv.r.v.91, w.pasat 93-96 cordoba-ibiza polo clasic,mitsubishi colt 3dv. Opel omega B,Renault espace do r.91 ,BMW E 36 4 dv. r.v. 90> Ford escort 5 dv.r.v.90-95 ,Mercedes Wito Viano, |BMW-E36 r.v. 90. Nejlépe osobní odběr.Ale není podmínkou.
Ford Fusion ofuky předních oken (deflektory) - koupím
Koupím na Ford Fusion ofuky předních oken (deflektory). Prosím foto, popis stavu, cenu, adresu. Kontaktujte mailem. Děkuji.
Ofuky oken Škoda Kodiaq (2016)
Na skladě nám zbyly tyto ofuky oken, nerozbalené, přidávám origo popis. Deflektory bočních oken pro Škoda Octavia chrání interiér vozu před prachem a vodou, zlepšují přirozenou výměnu vzduchu, zabraňují zamlžování skla v deštivém počasí a také brání vnějšímu hluku z ulice. Ofuky jsou z kvalitního tmavě zbarveného speciálního průhledného plexiskla. Při použití větrných clon můžete mít pootevřená okna a to i za silného deště nebo sněžení aniž byjste pouciťovali nepohodlí. Díky tomu, že deflektory jsou zatmnavené ocenite je při slunném počasí, kdy Vás paprsky v rohu okna nebudou oslňovat. Materiál: kouřové plexisklo Montaž: pomoci oboustranné pásky (je již na ofucích) SSCKOD1632 Osobní vyzvednutí v praze, případně poštou.
Ofuky oken Škoda Superb (2015)
Na skladě nám zbyly tyto ofuky oken, nerozbalené, přidávám origo popis. Deflektory bočních oken pro Škoda Octavia chrání interiér vozu před prachem a vodou, zlepšují přirozenou výměnu vzduchu, zabraňují zamlžování skla v deštivém počasí a také brání vnějšímu hluku z ulice. Ofuky jsou z kvalitního tmavě zbarveného speciálního průhledného plexiskla. Při použití větrných clon můžete mít pootevřená okna a to i za silného deště nebo sněžení aniž byjste pouciťovali nepohodlí. Díky tomu, že deflektory jsou zatmnavené ocenite je při slunném počasí, kdy Vás paprsky v rohu okna nebudou oslňovat. Materiál: kouřové plexisklo Montaž: pomoci oboustranné pásky (je již na ofucích) SSCSUP1532 Osobní vyzvednutí v praze, případně poštou.
Ofuky oken Škoda Karoq (2017)
Na skladě nám zbyly tyto ofuky oken, nerozbalené, přidávám origo popis. Deflektory bočních oken pro Škoda Octavia chrání interiér vozu před prachem a vodou, zlepšují přirozenou výměnu vzduchu, zabraňují zamlžování skla v deštivém počasí a také brání vnějšímu hluku z ulice. Ofuky jsou z kvalitního tmavě zbarveného speciálního průhledného plexiskla. Při použití větrných clon můžete mít pootevřená okna a to i za silného deště nebo sněžení aniž byjste pouciťovali nepohodlí. Díky tomu, že deflektory jsou zatmnavené ocenite je při slunném počasí, kdy Vás paprsky v rohu okna nebudou oslňovat. Materiál: kouřové plexisklo Montaž: pomoci oboustranné pásky (je již na ofucích) SSCKAR1732 Osobní vyzvednutí v praze, případně poštou.