inzerce, prodej, prodám, bazar

Vojenské předpisy ČSLA

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Ponúkam na výmenu vojenské predpisy ČSLA:

Aut-24-1 Tatra 138 VN
Mat aut-VI-2 Tatra 805 cisterna 800 l na olej
Mat aut-VI-1 Tatra 111 7000 l cisterna na phm
Chem-2-2/č Používaní prostr. individ. ochrany
Chem-22-6 preukazník CHP-71
Spoj-4-1 spojovací provozní řád
Spoj-22-3 Polní telefonní ústředna TÚ 21
Žen-21-3 Pojízdní zemní vrták
Žen-21-14 Kolový dozer DOK M (na výmenu za KN 251)
Žen-24-1 Střední mostová souprava SMS
Žen-24-10 Pontonová mostová souprava PMS

Prepisy sú v dobrom stave, dva majú poškodené obálky ale vo vnútri sú ako nové.

Záujem mám najmä o ženijné predpisy, najmä Žen-26-1, Žen-26-4 a ku KN 251. Iné podľa dohody.
Vojenské předpisy ČSLA
Podobné inzeráty
JUDr.Jurášek Předpisy o židovském majetku MOBILIÁRNÍ EXEKUCE
Oficiální právní předpisy ministerstva financí o židovském majetku a další předpisy Židů se týkajících, zpracované na vysoké odborné právní úrovni.Brožováno,218 stran jasného a srozumitelného textu. Krásné srovnání s tzv.právním systémem , který je praktikován na území ČR některými profesními skupinami po roce 1993 a ukázka toho v co může vést tolerovaná lichva a defraudace,nebo konkretními židovskými okupanty z Izraele a jejich donátory praktikovaný holokaust,podněcování k náboženské a rasové nesnášenlivosti. Díky německé preciznosti a poválečné snaze uchovat prostřednictvím státních muzejních sbírek movitý majetek pro budoucí paměť generací, je těžko vysvětlitelná sporná snaha o navracení tohoto majetku s ohledem na minimální právní reálnost prokázat skutečné vlastnictví k dané věci. To vše například v návaznost na současné tzv. mobiliární exekuce, kdy je právně umožňováno zabírat/vyvlastňovat movitý majetek, pokud jeho vlastnictví není vázáno účtem přímo jmenovitě ke konkrétní osobě. Současná právní praxe legalizuje možná příkoří minulosti a nemůže umožnit vydávání mobiliárních předmětů v jejím rozporu a to bez ohledu na stále omílanou možnou rasovou spřízněnost aktérů. To platno pro všechny bez vyčleňování - Milý Žide /když už je potřeba se vyčleňovat/, doložte pravou dobovou fakturou na jméno vlastnictví k danému předmětu. Původní originální vydání z roku 1940.Cena pevná 7500,-Kč. Nabídka platná po celou dobu zobrazení.
Předpisy návěstní – Signalforschriften
Předpisy návěstní – Signalforschriften, vydáno 1913, rozměry 12,5x18,5 cm, celkem 123 dvojstránek (levá strana německy, pravá česky, stejné číslo stránky), zachovalá
včelařství - právní předpisy
Prodám pro včelaře právní předpisy Předání Praha 4 nebo Průhonice
Právní předpisy ČR přehled a členění zákonů výklad znění
Právní předpisy České republiky - věcný a chronologický přehled všech právních předpisů vyhlášených ve sbírce zákonů. Přehledně členěné dle oborů a problematik a knim je uvedený popis a konkrétní výpis a označení zákonů. Praktické v případě vyřizování, plánování činnosti v určitém odvětví, oboru, problematice, stačí nalistovat konkrétní frázi a pod ní již jsou uvedené jednotlivé související zákony které se danou problematikou zabývají. Dále je uveden přehled zákonů přijímaných v jednotlivých letech řazené dle roků - obsáhlé časové rozmezí. Zákony vztahující se k jednotlivým státům. A mnoho dalšího, praktická a obsáhlá kniha.
Prodám knihu Vojenské rakety od Naše vojsko
Prodám knihu Vojenské rakety od Naše vojsko. Výborný zdroj informácii pre modelárov , alebo nadšencov letectva. Trochu poznačená zubom času.. Posielam balík tak jako v ČR a tak aj v SR. Cena + poštovné ( poštovné po dohode, prípadne zasielkovňa) Predávam len to čo je na obrázku. Prípadné otázky zodpoviem e-mailom.
Všenáprava obrazem a Vojenské osobnosti
Prodám knihy - Všenáprava obrazem od Jiřího Všetečky a Vojenské osobnosti československého odboje 1939-1945. Jen osobní předání v Praze.