inzerce, prodej, prodám, bazar

Vodítko na dítě

Kategorie: Ostatní

Prodám velice kvalitní vodítko na dítě. Možnost připojení na ruku dítěte nebo na hrudník. Jako nové.
Růžová nebo modrá barva.
Cena za kus.
Pouze osobní odběr.
Vodítko na dítě
Podobné inzeráty
Bezpečnostní vodítko pro malé děti, NOVÉ nepoužité
Bezpečnostní vodítko na ruku pro dítě, NOVÉ, je úžasná pomůcka pro rodiče proti nežádoucího odchodu vašeho dítěte. Slouží jako bezpečný prvek proti pádům, úniku dítěte z dohledu. Využitelnost je velká v domácnosti, v přírodě, na cestách, v nákupních centrech. Vodítko pomáhá rodičům chránit dítě a zároveň poskytuje svobodu pohybu. Popruh je upevněn na dětské ruce a na ruce rodiče nebo kočárku, nákupního vozíku. Jedna strana suchý zip pro rodiče, druhá strana karabina pro dítě( nedokáže otevřít) Popruhy jsou upevněny suchým zipem. Pružné vodítko s možností natažení od 40 do 150 cm a je otočný kole své osy, takže neublíží zápěstím. Vodítko na ruku pro dítě Vyrobeno z textilu, suchého zipu, pružiny Bezpečnostní prvek pro ochranu dítěte Využití kdekoliv: v domácnosti, v přírodě, v nákupních centrech, na cestách
Voditko Farlin Baby
Nabizime parkrat pouzite voditko na prcka. Variabilni pomucka v zacatcich chozeni nebo pri lyzovani viz odkaz
Snímač moči pro děti
Enuretický alarm - Dri Sleeper Eclipse - bezdrátový, • Bezdrátová budící jednotka DRI Sleeper® Eclipse se položí na noční stolek, event. dále od dítěte (max. 15 m). • Urosensor™ se umístí do spodního prádla a jakmile se setká s močí, spustí se alarm, který pomočené dítě probudí. • V průběhu dalších několika dní či týdnů se dítě začne učit vstávat stále rychleji, až jednou předstihne alarm a probudí se ještě před pomočením. • Potom se dítě začne samo budit pokaždé, když bude potřebovat použít toaletu. • Konečná fáze: Dítě bude spát celou noc bez potřeby močit či vstávat a chodit na toaletu. Ve finální fázi bude vaše dítě stejně jako dospělý člověk schopno probudit se, pokud pocítí potřebu jít na toaletu a dokonce, což je nejzajímavější, ustane i přílišná noční produkce moči.
spací vak / pytel - medvídci - 0-3 roky
Určený pro děti od narození do 3 let. Velká výhoda je, že se dítě neodkope + bezpečné používání (nemusíte se bát, že si dítě zakryje přikrývkou obličej). Vak je prostorný, dítě má dostatek místa. Větší děti v něm mohou pohodlně sedět, což je praktické například při večerním čtení pohádek. Má zip uprostřed, díky kterému můžete dítě v noci snadno přebalit, aniž by se probudilo. Rozměry cm: délka 93 šířka dole 55 šířka pod ramínky 36 Bavlna z venku i uvnitř, mezi tepelná vložka, příjemné v létě i zimě. Poškozená (roztržená látka) na průramcích. Možno přešit novou látkou v těchto místech.
Učící věž
NOVÁ!! Díky Učící věži, můžete vařit a mít dítě stále na očích. Rozvíjíte jeho motoriku díky míchání, vykrajování nebo přesypávání a zároveň upevňujete váš vzájemný vztah. Učící věž je skvělým pomocníkem v domácnosti. Stačí nastavit výšku podlážky, která má 4 polohy a postavit do Učící věže vaše dítě. Na nejvyšší úrovni může sloužit jako židle na krmení.Dvě zadní vyjímatelné zarážky zaručí, že dítě nevypadne. S růstem dítěte lze zarážky úplně vyjmout a dítě se do Učící věže dostane samo. Rozměry: v=87 š=36 h=33 spodní rozměr včetně podlážky 43 cm možno zaslat i na dobírku. Jedná se o nový výrobek vyrobený truhlářem.Věž je vyrobena z tvrdého bukového dřeva které je odolnější,kvalitnější než věže z měkkého dřeva jako např. Smrk, borovice apod. V balení také ochrana na nohy proti poškození podlahy při manipulaci s učící věží
PRODÁNO-Krosna na dítě - nosítko turistické - Salewa -zelená
Prodám téměř novou turistickou krosnu na dítě zn. Salewa ( zelená ). .Námi použita 3x. .Odnímatelná stříška, pláštěnka, možnost nastavení sedu ( výška i hloubka ) a pásů pro dítě i popruhů pro toho, kdo krosnu nosí. .Bederní pás. .Spousta kapes. .Možnost postavit o konstrukci jako stoličku pro dítě. .Nosnost až 22kg. .Odběr ihned.