inzerce, prodej, prodám, bazar

Vložka do kočárku Petite&Mars

Kategorie: Ostatní

Prodám úplně novou, pouze 1x vyzkoušenou, vložku z paměťové pěny do sportovního kočárku značky Petite&Mars.

Vložka z paměťově pěny je navržena tak, aby absorbovala otřesy během jízdy na nerovném terénu. Hustá paměťová pěna zajišťuje maximální podporu a pohodlí. Optimálně se přizpůsobí tvaru těla vašeho dítěte. Lze ji použít během chladných i teplých dní. Univerzální design je kompatibilní s téměř všemi kočárky.
Vložka do kočárku Petite&Mars
Podobné inzeráty
Tudore RANGER Black 3v1
Vlastnosti kočárku: lehce ovladatelná konstrukce s předními otočnými koly s možností aretace. lehká hliníková konstrukce = snadné přenášení složené konstrukce. kočárek má gelová kola, která mají vlastnosti kol nafukovacích. zadní osa i samotná konstrukce je odpružená, obojí pružení lze regulovat. Kočárek Tudore Ranger a Forester mají stejný podvozek, který disponuje kvalitním a vysokým odpružením, které oceníte v terénu a v přírodě. od kočárku Tudore Forester se liší elegantnější a modernější korbou. maximálně komfortní kočárek do každého terénu. velmi prostorná korba. prodyšná kokosová matrace. kočárek je komfortní i pro rodiče vyšší postavy. vyztužené boky hluboké korby zvyšují bezpečnost kočárku. kovová ložiska u kol. prodloužením stříšky na zip vzniká odvětrávání, které tak zvyšuje cirkulaci vzduchu v hluboké korbě. pod matrací v hluboké korbě se nachází samotné odvětrávání, které lze jednoduše regulovat. výškově polohovatelná rukojeť v moderním a praktickém provedení (kloubový mechanismus). polohování zádové opěrky v hluboké korbě. nožní brzda ovládaná sešlápnutím. možnost dokoupení autosedačky v barvě kočárku. součástí kočárku je držák nápojů, pláštěnka a moskytiéra. pečlivě vybírané a certifikované materiály. módní barevné kombinace, řada modelů je doplněna o prvky eko kůže. praktický úchyt pro snadné přenášení hluboké korby. úložné prostory zajistí spodní koš a přebalovací taška, kterou lze za pomocí zipu zvětšit. nánožníky na hlubokou korbu a sportovní kočárek jsou součástí kočárku. HLUBOKÁ KORBA: Vnitřní rozměry: D: 75CM | Š: 35CM Výška kočárku: V: 120CM Hmotnost korby: 5 kg Hmotnost kočárku: 15 kg SPORTOVNÍ SEDAČKA: Vnitřní rozměry: D: 90CM | Š: 40CM Výška kočárku: V: 120CM Hmotnost sedačky: 6 kg Hmotnost kočárku: 16,5 kg SLOŽENÁ KONSTRUKCE: D: 90CM | Š: 50CM | V: 30CM Součástí je pláštěnka držak na pití. A jedno vajčko je úplně nové nepoužité plus dvě tašky nejsou na foto jedna je prebalovaci ktera se předělává na madlo kočaru druha je pod kočar mezi kolečka
Zimni fusak Petite Mars
Zimni fusak znacky Petite Mars, po jednom diteti. Pratelny. Hrejivy. Odepinatelna spodni cast je lehce udrzovatelna v pripade ze ma dite uz i boticky. Kolem hlavicky se da fusak stahnout snurkama a tim je miminko v teple. Je vhodny jak do korby pro miminko, tak i nasledne do sportaku pro chodici deti, je dostatecne veliky.
Silikonový jídelní set Petite&Mars
Prodám cca 3x použitý silikonový jídelní set Petite&Mars. Miska nedrží na tácu u židličky. Barva Desert Sand, bez známek použití, fakturu doložím. Osobní předání možné v Praze a okolí.
Vložka do kočárku PETITE&MARS
Použita párkrát, jako nová, paměťová pěna.
Nový set do kočárku Petite Mars Street +
Podložka do kočárku, ochrana na obě madla, jarní nánožníková deka. Vše nové nevyužité. Možnost zaslat přes zásilkovnu.
Vojenské várnice MARS 12L a 25L
Dobrý den, prodám 1ks 25L vojenskou várnici MARS jako nová, cena 1400Kč. 3ks 12L vojenskou várnici MARS, 2ks jako nové, cena 800Kč/ks, 1ks používaná, cena 400Kč. Cena za komplet 3000Kč.