inzerce, prodej, prodám, bazar

Vlněná deka ovčí vlna Alwero

Kategorie: Doplňky

100% ovčí vlna, téměř nepoužívaná. Rozměr 135x200 cm. Na plastovém obalu bohužel rozjetý zip, jinak bez vad.
Vlněná deka ovčí vlna Alwero
Podobné inzeráty
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA HNĚDÁ 4 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina hnědá 4 kůže šité dohromady. Rozměry: Délka od 180 do 200 cm, Šířka od 100 do 120 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA BÍLÁ 2 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina bílá 2 kůže šité dohromady Rozměry: Délka od 100 do 120 cm, Šířka od 90 do 110 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA BÍLÁ 4 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina bílá 4 kůže šité dohromady. Rozměry: Délka od 180 do 200 cm, Šířka od 100 do 120 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
PRAVÁ OVČÍ KOŽEŠINA HNĚDÁ 2 KŮŽE ŠITÉ DOHROMADY
Pravá ovčí kožešina hnědá 2 kůže šité dohromady Rozměry: Délka od 100 do 120 cm, Šířka od 90 do 110 cm Délka vlasů od 4 cm do 12 cm Každá ovčí kůže je jedinečná a přirozeně se liší velikostí, tvarem a tloušťkou. Ovčí kůže je velmi všestranná a lze ji položit na podlahu nebo na kus nábytku a vytvořit tak teplou a útulnou atmosféru v domácnosti. Perfektní tvar u postele, vřele vítá vaše nohy každé ráno. Položte ji na podlahu a nechte do ni ponořit prsty na nohou! Můžete ji dát i na křeslo, postel, nebo na lavičku. Tato super měkká ovčí kůže dodává útulnost a pohodlí, kdekoli chcete.
Vlněná deka Krásná jizba
Nikdy nepoužitá vlněná deka, která byla vyrobena pro Krásnou Jizbu v 70. letech minulého století. S originální visačkou a nálepkou dokládající 100% vlnu. Károvaný vzor v červeno-černo-bílé barvě, s třásněmi na kratších stranách. Velmi teplá. Rozměry cca 140 x 205 cm. Krásný kus s vysokou užitnou i designovou hodnotou. Osobní předání možné v Praze nebo okolí Tábora.
Zimní vlněná deka "Viluta Premium"
Jako náplň se používá Sherstepon. Tato výplň obsahuje přírodní vlnu a malé množství silikonizovaného vlákna, které nedovolí vlně zatékat, díky čemuž je peřina teplejší a nadýchanější. Rozměr: 140x205 cm Výplň: ovčí vlny o hustotě 400 g/m2 Přírodní vlna (80 %) silikonizované vlákno (20 %) Můžeme nabídnout i kompletní řešení. Vesta s přikrývkou a sadou ložního prádla. Cena tohoto návrhu je 2200 Kč, doba vyřízení je do 10 dnů. Ložní prádlo je vyrobeno z ranfosu. Ranforce je přírodní bavlněná tkanina s vysokým počtem nití. přes zvýšenou hustotu se tento materiál vyznačuje mimořádnou měkkostí a hedvábnou texturou. Složení, látka: 100% bavlna, ranfors. Sada ložního prádla obsahuje: Povlak na přikrývku 143x210 cm - 1 ks. Prostěradlo - 150x214 cm - 1 ks. povlak na polštář - 50x70 cm - 2 ks. Podívejte se na dostupné barvy. Na požádání můžeme zaslat jiné barevné varianty.