inzerce, prodej, prodám, bazar

VLAŠSKÉ OŘECHY i PAPÍRÁKY NELOUPANÉ,110%BIO,sklizeň 2022

Kategorie: Potraviny

WLAŠSKÉ OŘECHY i PAPÍRÁKY NELOUPANÉ,sklizeň 2022 z vlastní zahrady,110% BIO,dobře usušené,pěkné,s velmi výraznou chutí,ideální do pečiva.Posíláme i na dobírku,množství 10kg min/27kg max.Za urč.poplatek dovezeme 20 a více kg do Prahy a okolí. Cena:80,-/kg běžné, 90,-/kg PAPÍRÁKY+Poštovné=DOBÍRKA.
NEPIŠTE SMS !!!-Pokud se opakovaně nedovoláte,použijte mail: TONDAVOKO@
VLAŠSKÉ OŘECHY i PAPÍRÁKY NELOUPANÉ,110%BIO,sklizeň 2022
Podobné inzeráty
Vlašské Ořechy sušené neloupané i loupané - domácí,
Vlašské Ořechy sušené neloupané i loupané-domácí, (vlastní sklizeň z naší zahrady 2022. Bez chemie-bio) Prodám sušené papíráky (i polopapíráky), ve skořápce i bez.(se zárukou) Vetší i menší, s tenčí skořápkou, i směs ořechů s běžnou skořápkou, dobře se louskají,. -Sušené : 60-80,- Kč/Kg. +něco navíc . -Loupané: 190,-Kč (z 80% půlky). 2.jakost: 50,Kč/Kg. (cena dle odrůdy a velikosti). Osobní odběr… popř. dovezu Praha centrum – Metro. Praha 5 - Zbraslav, Tel+SMS .
vlašské ořechy neloupané (papíráky)
Prodám neloupané vlašské ořechy. Jsou z loňské sklizně, je jich kolem 20 kg. Cena 40 Kč za kg. Pokud možno vše najednou. Suchdol nad Lužnicí.
BIO vlašské ořechy loupané
Prodám letošní vlašské ořechy sbírané na vlastní zahradě. Vlašské ořechy jsou: - Chemicky neošetřené v BIO kvalitě, sbírané na rodinné zahradě na samotě - Letošní sklizeň - Suché/Čisté, sušené na půdě - Velmi chutné, otestované osobně Cena 100 Kč za 0,5 kg (balíčky viz. přiložená fotografie) Preferuji osobní odběr v Praze. Také je možné poslat zásilkovna/balíkovna, ale v tomto případě je nutné k ceně připočítat poštovné. Osobní odběr možný kdykoli v lokalitách: - Praha 6 - Břevnov - Praha 5 - Anděl Jiné lokality v Praze dle dohody (všechny stanice metra/MHD dostupné)
vlašské ořechy
Prodám vlašské ořechy neloupané, letošní sklizeň, cena za 1 kg 70,- Kč a vlašské ořechy vyloupané, cena za 1 kg 220,- Kč. Přeloučsko.
Vlašské ořechy neloupané
Prodám vlašské ořechy neloupané, v sáčku po cca 2,2 kg (cena za sáček) - červené, chuťově výborné. Sklizeň 2022. Pouze osobní vyzvednutí.
Vlašské ořechy neloupané
Nabízím neloupané vlašské ořechy, sklizeň podzim 2022. Cena je za 1 kg. Možno převzít osobně v Okřínku u Poděbrad, případně mohu po zaplacení zaslat přepravní službou za přepravné 99,- Kč (do 20 kg). V případě zájmu prosím použijte kontaktní formulář, odpovím e-mailem. Nevolejte prosím.