inzerce, prodej, prodám, bazar

vivobarefoot trail

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám do fitka nošené, původní cena byla 4700.
Pro více info pište. Na fitness skvělá obuv, mám ještě jedny na turistiku, je to skvělý. Prodávám kvůli nevhodné velikosti.
Jsem z Brna/Jihlavy.
vivobarefoot trail
Podobné inzeráty
Leki hole Micro Trail Pro 130cm
Prodám nové běžecké hole Leki Micro Trail PRO v délce 130cm včetně originálních gumovych botiček na hroty. Inovované, karbonové, trail-runningové nebo nordic-walkingové hole, všestranně využitelná a extrémně lehká. Systém Trigger Shark 2.0 a pásky Trigger Shark Active Strap nabízí lepší uchycení a přímější přenos síly. Skládací hole od LEKI vynikají minimálními rozměry po složení a ultra lehkostí. Ať už se chystáte na přístup k ferratě, na trail running nebo menší pěší túry. Poutko z prodyšného, "pleteného" materiálu. Zdokonalený střih, široká dosedací plocha a dlaň One Piece 360° bez materiálových přesahů. Varianta 130 cm Typ hole: Trail Running Série: Unisex Konstrukce: Skládací hole Grip Trigger Shark 2.0 Grip - upřesnění 2-Component Poutko (Strap) Trigger Shark (Frame Strap Mesh) Počet částí: 4 Průměr hole 16|14|14|14 mm Materiál hole: 100% Karbon HM Hroty Trail Running Tip Délka: 110 - 135 cm Délka po složení: 37 (při délce 120 cm) cm Hmotnost 195 g/ks při délce 120 cm
Dámské boty SCARPA Mojito trail GTX - vel.38 - záruka 2 roky
Prodám zánovní dámské trekové boty SCARPA Mojito trail GTX velikost 38. Boty byly 2x nošeny (cca 8 km celkem), bohužel zvolena špatná velikost. Boty byly koupeny 21.2.2023 na , tudíž jsou ještě skoro 2 roky v záruce, fakturu přidám k nákupu. Osobní předání (Hlubočky, Olomouc) nebo zaslání přes zásilkovnu. Bližší informace k botám na
Hůlky Leki Trail
Prodám nové hůlky Leki trail, vyhrál jsem je na LH 24.
Spací pytel  King Camp Trail 800 ultralehký
Prodám ultralehký spací pytel King Camp Trail 800, rozměr ve sbaleném stavu: cca 24 x 14 cm, stahovací obal, pomocí kterého jde ještě zmenšit, velmi malý, lehký - 800 g, vnitřní kapsa na zip.
Boty Vibram V - Trail 19M7601 (prstove) - 42 + ponozky
Dobry den, prodam boty + 2 pary ponozek. Velikost: 42. Kondice: pouzivane, bez poskozeni.
Turistický batoh Lowe Alpine Airzone Trail 35
Má známky používání, viz na fotografiích. Lowe Alpine Airzone Trail 35: Je vhodná pro jeden den -den turistiku nebo výlety, lehké výstupy v horách atd. Tento turistický batoh má Airzone - o síťovnu zajímavá s vysokou prodyšnost, nebudete se potit záda, a pokud ano, rychle vyschnou. Má velmi populární objem 35 l. Má na bederním pásu pytel GPS a mobilní telefon, mapovou sáčku na čele batohu a další kapsy pro víko batohu. Boční síťové kapsy vhodné pro láhev, upevňovací turistické tyčinky. Zahrnuto je integrovaná pláštěnka. Vysoká životnost, celoživotní záruka na výrobní vady. Svazek: 35 l Hmotnost: 1,17 kg Délka zpětného: 46 cm Top Fabric: 210d 6,6 Mini Ripstop / Hydroshield Systém zpět: Airzone Kapsy pro telefon a GPS na bederním pásu Kapsa pro mapu nebo jiné malé věci na čele batohu Stretch boční kapsy Hydrovak kapsa Boční kompresní popruhy Jednoduchý systém pro připevnění trekkingových tyčinek Smyčka pro připojení sekery Integrovaná pláštěnka Smyčka na světlo Hrudní popruh s píšťalkou Osobní odběr je možný ve městě Topoľčany na Slovensku. Standardně odesílám Zásilkovnou (dopravné dle platného ceníku Zásilkovny plus balné - do 5 kg 85 kč, do 10 kg 125 kč) V případě zájmu mě kontaktujte formulářem přes , nebo napište sms zprávu, následně si můžeme po dohodě zavolat.