inzerce, prodej, prodám, bazar

Vitrína / skříň / skříňka prosklená

Kategorie: Ostatní nábytek

Prosklená vitrína / skříňka

Top stav!

Nápisy jsou pouze nálepka, lze jednoduše odstranit.

Rozměry: 100cm x 75cm x 32cm (hloubka).

Barva: bílá

Možnost zamykání.

Možnost si nechat zhotovit skleněnou poličku doprostřed, úchytky na případnou poličku ve skříňce jsou.

Máme 2 kusy. ( na foto 2 kusy).

CENA ZA KUS 1200 Kč.


Vitrína / skříň / skříňka prosklená
Podobné inzeráty
Prosklená skříňka vitrína, drevo, masiv, 30.letá
Prosklená skříňka s policemi, krásný kus s řezbovanou římsou a spoustou řemeslných detailů. Používaný jako horní skříňka kuchyňské linky. Vhodná do vintage/boho/provance stylu. Starožitný sběratelský kus z přelomu 20/30.let vyroben na míru jako svatební dar. Využiváná v kuchyni jako horní skříňka, ale lze i volně postavit na komodu (viz nabidka), původně tak byla zakoupena. Ve spodní části skříňky byly dodělány výklopné police na tablet, ulození nabíjecích kabelu, popř. na kořenky. Rozměry horni skříňky: délka je 174 cm, výška 92cm, hloubka 41 cm. V domě přímo na patře je výtah, možnost snadného stěhování. K vyzvednutí na Praze 8 - Palmovka.
Prosklená komoda a prosklená vitrína
Prodám prosklenou komodu rozměr v= 105 cm, s= 145 cm, h= 39 cm prosklená vitrína rozměr s= 200 cm, s= 55 cm, h= 42 cm. Prodám obě dohromady za 3500 Kč, nebo každou zvlášť za 2000 Kč/kus. Nepoškozené.
Skrinka na zed Sharpei 60x99x27cm
Uplne nova nerozbalena vitrina v barve nordic a pisek lesk - objednala jsem podle obrazku a bohuzel realita je jina. Cela vitrina je seda - nordic a dvere jsou lesk pisek - takova smetanova. Prosklena cast ztmavena. Vitrina je krasna ale celou ji olepovat jako tu prvni co jsem slozila ( koupila jsem 2 ) nebudu. Ta slozena je moje- davam jen kvuli fotce jak vypada v realu slozena - tu co nabizim je origi v krabici nerozbalena Takze prodavam v origo baleni se vsim vsudy. Kdo bude mit chytre ppznamky ze mohu vratit ptz je v zaruce tak ano je - ale nez jsem se dostala ke slozeni propadla mi 14-ti denni lhuta na vraceni. A reklamaci z duvodu barvy neuznali. Nova cena 3500Kč i dovezu po Praze po dohode a Tynec, Benesov take.
Kvalitní Tv stolek a Prosklená Skřínka (Vitrína)
Prodám kvalitní sestavu Tv stolek a Skřínku lze zavěsit bez poškození. Rozměry Tv Stolek Výška 400mm Šířka 1380mm Hloubka 565mm Skřínka(Vitrína) Výška 1050mm Šířka 1085mm Hloubka 360mm. Pořizovací cena byla o hodně vyšší než ted prodávám. Důvod prodeje zabírá místa a již nevyužijeme. Pouze osobní odběr
Dětský nabytek
Prodám tento dětský pokoj. Skládá se z 8ks nábytku.Velka šatní skříň,malá skříň,prosklená skříň,peřinak, polickova skříňka,pořadač na knížky,psací stůl,suplikova skříňka.
Prosklená skrin
Prosklená skříň s polickama 102x40x194