inzerce, prodej, prodám, bazar

Virtuální realita

Kategorie: Ostatní

Párkrát použitá virtuální realita. Možno se domluvit na ceně
Virtuální realita
Podobné inzeráty
VR NOON Brýle virtuální realita pro smartphone
VR NOON Brýle virtuální realita pro smartphone Vysoce kvalitní brýle pro virtuální realitu s použitím smartphone. Kompatibilní téměř se všemi smarphone. Výrobce poskytuje vlastní aplikaci pro smartphone Android a iOS. Možné použití i jinými aplikacemi. Pro propojení s PC doporučeno používat s Riftcat. Včetně originálního balení. Běžná prodejní cena 1500Kč. Velikost: 171×102×102mm Pozorovací úhel: 95° Váha: 213g Čočky: skleněné s filtrací UV záření Pro objednání zboží mi nejdříve zašlete své doručovací údaje: - jméno, příjmení - telefon - email - adresu doručení nebo adresu výdejního místa Zásilkovny Následně vám zašlu fakturu s platebními údaji. Po převodu částky na účet, odesílám balíky standardně následující pracovní den. - zboží je dostupné po dobu platnosti nabídky - použité, jako nové - bez poškožení, 100% funkční - slevy nejsou možné - dopravní a platební možnosti jsou neměnné (viz níže) Možnosti dopravy: - Zásilkovna výdejní místo 79,- - doručení na adresu 109,- Možnosti platby: - převodem na účet 0,- - payPal 0,-
Virtuální realita Oculus Rift S
Virtuální realita Oculus Rift S Použito
Virtuální sídlo pro společnost / OSVČ, Trvalý pobyt
Nabízíme virtuální sídla pro firmy / OSVČ. Také je na několika adresách možnost zřízení trvalého pobytu nebo potvrzení o ubytování pro cizince. Nabízíme virtuální sídlo v těchto městech: Praha 1 Praha 2 Praha 4 Praha 5 - 3 různé adresy Praha 8 Praha 10 Plzeň Chomutov Duchcov Děčín Kadaň Klášterec nad Ohří Ostrava Brno Cena za virtuální sídlo je od 2 000 Kč/rok. Vystavení souhlasu s trvalým pobytem 8 000 Kč/rok. Potvrzení o ubytování pro cizince 13 000 Kč / rok.
Kniha - Realita podnikání - Guy Kawasaki
Kniha - Realita podnikání - Guy Kawasaki
Virtuální brýle Samsung Gear VR Oculus
Prodám virtuální brýle Samsung Gear VR Oculus, velmi zachovalé, minimálně používané, 100% funkční. Zařízení Gear VR spolupracuje se smartphony Samsung Galaxy S7, S7 edge, Galaxy Note 5, S6, S6 Edge a S6 Edge+. Vložte svůj mobilní telefon do zařízení a vydejte se objevovat nové světy. Tento inovativní headset vás uchvátí pohledem do virtuální, 360˚ reality. Kdykoliv pohnete hlavou, objeví se jiná část obrazu. Bude se cítit, jako byste se rozhlíželi po kraji.
Oculus rift s headset
Nabízím vr headset jedná se o oculus rift s. ta to virtuální realita mi dobře sloužila ale nemám čas jsou k tomu i ovladače bez popruhů na ruce a kabel 3 metry rádi se ptejte na E-mail: mysnac@/při rychlém jednání by byla možná sleva.