inzerce, prodej, prodám, bazar

Vintage uterky,retro

Kategorie: Doplňky

Prodám 5 ks nové retro uterky,rozměr 50x70 cm;kus 100,- kč
Vintage uterky,retro
Podobné inzeráty
5 ks NOVÉ utěrky Rex London Vintage Apple
Celek 5 ks Bavlněné utěrky značka Rex London kolekce VIntage Apple objednané z Anglie. Nakonec nevyužiji. Jsou ale nádherné. Mám v nabídce i dózy z této kolekce. Plus balíkovna.
Kuchyňský set s jablíčky
Kuchyňské hodiny na baterie, držák na utěrky a háček na utěrky v pěkném stavu cena za vše
Držák na kuchyňské utěrky, jako nový
Prodám jen krátce využívaný držák na kuchyňské utěrky, jako nový.
Nerozbalené kuchyňské utěrky z 80. let
Nabízím nerozbalené kuchyňské utěrky z 80. let.
Hettich Držák na kuchyňské utěrky pro relingový systém
Prodám minimálně použitý ale bez poškození Hettich Držák na kuchyňské utěrky pro relingový systém. Materiál chromovaná ocel. Původní cena 450Kč
Retro stylový kávomlýnek
Nabízíme Vám tento nový "retro" kávomlýnek s originální krabicí a návodem. Popis: Ruční mlýnek na zrnkovou kávu v retro stylu s možným nastavením hrubosti mletí. Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně. Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro dárkových předmětů. Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní a získává neodolatelné aroma. Ruční mlýnek na kávu je ideální, pokud si připravujete jednu až dvě kávy denně nebo poslouží i jako stylová dekorace. Ruční mlýnek na kávu má jednoduché ovládání, snadno se čistí. Stabilní litinové tělo. Vlastnosti : Výška - 25cm Šířka - 11,5cm Hloubka - 11,5 cm Váha - 595 g Materiál - kov, litina, keramika, masiv dřevo Barva - tmavě hnědá vs černá Osobní převzetí v Ostravě nebo zaslání poštou.