inzerce, prodej, prodám, bazar

VIKENDOVY KUTIL

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Nová kniha Víkendový kutil-P.Gardner, jednoduché doplnky pro domácnost.
Cena 180Kč
VIKENDOVY KUTIL
Podobné inzeráty
Prodám sbírku - sérii Udělej si sám/Domácí kutil od A do Z
Prodám sbírku - sérii Udělej si sám/Domácí kutil od A do Z. Je to kompletní soubor, pět šanonů s návody a zlepšováky pro kutily. Cena 2000.-
Vychytávky Ládi Hrušky
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Hobby a kutilství Počet stran: 144 PC: 199,-kč Zásilkovna: 69,-Kč (3 a více knih doprava zdarma - klidně pošlu odkaz, kde mám všechny knihy v jednom albu pro lepší přehled) Láďa Hruška se coby novodobý kutil a kuchtík pravidelně objevuje v moderním hobby magazínu televize Prima Vychytávky Ládi Hrušky. Tento pohodový pořad plný rozmanitých rad a nápadů inspiruje diváky již od září 2015, za tu dobu si získal pravidelnou diváckou základnu. Nechybí zde neotřelé recepty na rychlé a chutné pokrmy, včetně užitečných tipů a triků. V pořadu Láďa navštěvuje šikovné lidi, komunikuje s odborníky, přináší zajímavé reportáže, představuje výjimečné zvířecí mazlíčky, a především ukazuje vychytané nápady do domácnosti, dílny i na zahradu. Výběr těch nejvychytanějších vychytávek představujeme v této knize.
pro skauty a kutily
Prodáme knihu Mladý kutil - Názorné, bohatě ilustrované návody na výrobu předmětů z různých materiálů. Stav nová kniha za 180,-Kč. Tábornická encyklopedie Mirko Vosátka, 1985, jeden malý obrázek v knize 3x4 cm vystřižen, jinak stav dobrý. Je za 300,-Kč. Plus pošta, telefon není.
Auto, moto, kutil.
Prodám knihy s motoristickou tématikou. I jednotlivě.