inzerce, prodej, prodám, bazar

Videohra

Kategorie: Herní konzole

Nabízím konzoli do ruky, se 400 hrami, baterií a kabeláží. Minimálně použitá. Osobní odběr Kojetín (okr. Přerov) nebo Brno (ul. Zemědělská).
Videohra
Podobné inzeráty
Nintendo Wii
Nabízím k prodeji herní konzolí Nintendo Wii černá barva. Součástí prodeje: Konzole, stanice na konzoli a ovladače, 2+2 ovladače, zdroj, propojovací kabel, snímač pohybu, videohra sporty. Vše je dokonale funkční a v pěkném stavu. Inzerát je aktuální!!
Videohra Sega MegaDrive 16bit
Po uklidu v garáží jsem našel tento titul hry pro Sega MegaDrive 16bit.
RETRO videohra
Prodám velice zachovalou v podstatě novou retro videohru. Zařízení nabízí několik herních modu a režimů. Hra poslouží zároveň jako investice, která se časem bude značně zhodnocovat. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese inzercejer@
VIDEOHRA ENDING-MAN S-500TM RETRO 1951222
Dobrý den, dnes vám nabízíme videohru Ending-Man S-500 TM Retro popis: 2x ovladač adaptér 1x kazety pistole pistole je nefunkční - zlevněno Osobní převzetí nebo zaslání na dobírku. Poštovné 140,- Sledujte naše další aukce, výhodná nabídka elektroniky, věcí pro domácnost a sportovních potřeb. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na tel. č. 353 569 262 nebo na tel. č. . Před zakoupením zboží je možná osobní prohlídka na adrese: Nákladní 193/9, Karlovy Vary. Ceny na našich aukcích jsou pevné! Neposílejte prosím dotazy s nabídkami nižších cen.