inzerce, prodej, prodám, bazar

vidaXL Lenoška s polštářem hnědá umělá broušená kůže

Kategorie: Sedací soupravy

Dobrý den, prodám lenošky (2ks) dle odkazu níže. Důvod prodeje je stěhování. Lenošky jsou naprosto v pořádku a je možné je vyzvednout na Praze 8.

- cena za obě

Odkaz: Zobrazit míň
vidaXL Lenoška s polštářem hnědá umělá broušená kůže
Podobné inzeráty
Pohovka ve tvaru U + lenoška
Zachovalá pohovka a lenoška. Kombinace eko kůže a látky. Délka pohovky 355cm, délka sedáku 65cm. Vady viz foto (zvlněná eko kůže).Při rychlém jednání sleva! Nutný vlastní odvoz. Cena za komplet.
Kožená sed.souprava-s polohovacím polštářem-jako nová -
prodám koženou rohovou sedací soupravu s polohovacím polštářem. rozměry 240 x 220 cm. Vyrobena z kvalitní kůže! Jako nová!!! Bez poškození. Při krátké době užívání přikryta kožešinou. Prodej z důvodu stěhování. Super stav!!! PC 43000 kč. Prodejní cena 7000 kč !!!
Lenoška
Nová čalouněná lenoška s úložným prostorem a polohovací opěrkou. Délka 205 cm. Možnost dovozu.
Relaxační lehátko pohovka lenoška
Relaxační lehátko pohovka lenoška. Nerezový rám, kožený potah, volitelné nastavení polohy lehátka. Absolutně bez poškození, stav nového zboží.
Pohovka s taburetem - broušená kůže - 300x118x180cm
Odjíždím za prací a stěhuji se. Pohovka je velká a pohodlná, podsedáky jsou na zip a je možné vyměnit výplň, nebo doplnit. Materiál je béžová broušená kůže. Je to kvalitní práce, rám a nohy z masivu. Použitá, zachovalá, případně uvítá vyčištění - lze chemicky čistit Rozměry pohovky 300cm délka x 118cm hloubka x 180cm hloubka v rohu Pohovka je rozložitelná na dva kusy Plus přidám taburet jako podnožku rozměr 100x70cm Pohovka nemá skladovací prostory. Cena je bez odvozu, odvoz si organizuje na své náklady kupující.
sedačka
Luxusní moderní kožená rozkládací sedací souprava tvaru L. SEDAČKA JE V TOP STAVU - bez vad. Kupovaná na míru - broušená kuže - snadné čištění. Sedačka má úložný prostor na přikrývky. Rozměry : nejdelší strana 350cm, na díly 120cm 150cm 80cm, hloubka cca 85cm, výška tvaru L 160cm . více info po tel. materiál kvalitní pravá broušená kůže. Pořizovací cena 50.000kč. Prodám za 10.000kč. Inzerát je platný do smazání. Tel. :