inzerce, prodej, prodám, bazar

Víčko nádrže

Kategorie: Příslušenství

Víčko nádrže
Podobné inzeráty
Výměna LPG nádrže rychle a levně, rok 2022 a 2023, Praha 9
LPG nádrž Vám ochotně a rychle vymění v Praze 9 - Újezdu nad Lesy nebo v Horních Počernicích. Orientační cena s prací, zápisem nové nádrže v LPG příloze k technickému průkazu a revizí 7990 Kč. ZDARMA kartička na trvalou slevu LPG na čerpacích stanicích TOMEGAS Praha. Nové nádrže rok výroby 2022 nebo 2023. Součástí každé nádrže je originální certifikát - pasport od výrovbce nádrže. Krátké objednací lhůty. Pro určení správného typu a velikosti nádrže pošlete prosím fotky Vaší nádrže, výrobního štítku s vyraženými údaji a foto ventilu na email. LPG nádrž má životnost 10 let a určuje ji výrobce. Po této době nelze zaručit stálost bezpečnostních parametrů tlakové nádrže. Po vypršení termínu platnosti tlakové zkoušky, a tedy ukončení její životnosti, je nutné ji vyměnit. Prodloužení životnosti nádrže vykonáním tlakové zkoušky na nádrži LPG není možné.
Víčko nádrže Citroen C3
Víčko nádrže viz.foto !
Víčko nádrže chladící kapaliny
Prodám víčko nádrže chladící kapaliny VAICO vhodné pro vozy Škoda, VW.
Víčko nádrže Škoda
Nabízím uzamykatelné víčko nádrže a 2kliky na Škodu.
Uzamykatelné víčko nádrže
Nabízím pouze na prodej, uzamykatelné víčko nádrže mel jsem ho na Octavii mohlo by pasovat i na VW, možnost odzkoušet při osobním předání jinak je možnost zaslat pres zásilkovnu nebo poštu při platbě předem.
Nové nádrže LPG za výhodné ceny - kompletní nabídka dílů LPG
Prodám nové nepoužité LPG nádrže. Step toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 240, objem 62 litrů, platnost do: 1/2029 – cena: 3315,- Tugra toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 270, objem 69 litrů, platnost do: 3/2031 – cena: 4476,- Nádrže jsou BEZ MULTIVENTILU. Zaslání i na dobírku - DOPRAVA ZDARMA. Případné zajištění výměny nádrže a revize LPG, KOMPLETNÍ NABÍDKA VŠECH DÍLŮ PRO LPG PŘÍMO OD DOVOZCE. Možnost i jiných rozměrů za výhodných cen podrobné info na tel.: 606 358 .