inzerce, prodej, prodám, bazar

Vibrující a hrající houpatko pro miminka Ingenuity šedá

Kategorie: Ostatní

Krásné šedé vibrující a hrací dětské houpatko pro miminka. Nám fungovalo skvele. Možnost nastaveni dvou poloh: nižší -zvýšený leh, super na uspavani, vyšší-spíš polosed na pozorovani. Dá se nahoru přidělat i kolotoč (součást balení). Nekuřácká domácnost, sedatko se dá prát. Příjemné vibruje a k tomu se dají zvolit tři různé melodie nebo uklidňující zvuky přírody nebo zvuk vody..u nás se osvědčilo. Přidám i plysovy podhlavník.
Vibrující a hrající houpatko pro miminka Ingenuity šedá
Podobné inzeráty
Ingenuity Houpátko
Prodám čistě nové, nepoužité houpátko značky Ingenuity vibrující s melodií Cuddle Lamb 0m+ do 18kg, s možností sklápění do tří odlišných pozic pro zajištění největšího pohodlí miminka. Houpátko lze velmi jednoduše zafixovat a udělat z něj stacionární křesílko s uklidňujícími vibracemi, zvuky přírody a hudbou. Bezpečnostní pás je zabalen v jemných flisových tkaninách. Dá se složit téměř zcela na plocho. Umožňuje manuální houpání děťátka tam a zpět, nebo může být nastaveno do pevné pozice. Součástí balení je: - odnímatelná plyšová opěrka hlavy a novorozenecká vložka - odnímatelný kolotoč se 2 plyšovými závěsnými hračkami, hračky je možné jednoduše odejmout a hrát si s nimi i mimo houpáka - tenký skládací rám kolotoče pro snadnou přenosnost a kompaktní uskladnění - melodie, zvuky přírody a vibrace na utišení a pobavení děťátka - polohování sedáku do 3 různých úhlů pro dosažení maximálního komfortu - 5-bodové popruhy pro bezpečí děťátka - praktické skládání pro kompaktní skladování a snadné přenášení Rozměry výrobku: 44 cm x 78 cm x 74 cm
Luxusní houpátko Joye
Prodám kvalitní houpátko Joye. Vše je vyprané a lze hned použít. Původní cena přes 4 tis. Kč. Houpátko a lehátko 2v1 Joie Serina- je luxusní houpátko s množstvím funkcí, které v sobě ukrývá i samostatné lehátko a záleží tak jen na Vás a vašem dítěti jak jej budete využívat. Značka Joie pochází z Anglie. Byla založena v roce 2011. V tuto chvíli patří mezi nejprodávanější značky ve Velké Británii a nabízí své produkty ve více než 50 zemích světa. I přes krátkou dobu její působnosti na světovém trhu se podařilo jejím produktům získat řadu uznávaných ocenění, například za praktičnost a design. Sladký utěšitel navržený tak, aby ukonejšil dítě přesně tím způsobem, který se mu nejvíce líbí. Serina 2in1 je luxusní houpátko s množstvím funkcí, které v sobě ukrývá i samostatné lehátko a záleží tak jen na Vás a vašem dítěti jak jej budete využívat. 2v1 - houpátko a lehátko v jednom. Snadným pohybem odejmete ze Seriny 2in1 klasické lehátko s několika užitečnými funkcemi. Skutečné dva v jednom množství funkcí - Serina 2in1 nabízí možnost houpání v několika rychlostech i směrech, potěší světlem, vibrací, hrazdou s hračkami, hudbou nebo přírodními zvuky snadné používání - je zajištěno chytrými detaily pro přemístění jej nakloňte na kolečka a odvezte jako cestovní kufr napájení - vyberte si z možnosti využívat baterie, nebo jej zapojte do zásuvky čištění - lehátko využívá omyvatelné látky a tak bude čištění hračkou klíčové vlastnosti: houpátko se samostatným oddělitelným lehátkem otočná rukojeť pro přenášení 6 rychlostí houpání 2 směry houpání - zepředu dozadu nebo ze strany na stranu 2 kolečka a integrovaná rukojeť 3 polohy zádové opěrky 2 možnosti nastavení intenzity vibrací 5 klasických ukolébavek 5 zvuků přírody jemné noční světlo s možností nastavení 4 stupňů intenzity odnímatelná, pratelná vložka s hlavovou opěrkou z příjemného materiálu odnímatelný a pratelný polstrovaný potah 2 hračky zavěšené na hrazdě průchozí standardní šířkou dveří elegantní design, vysoká kvalita všech materiálů možnost napájení připojením do zásuvky, nebo pomocí baterií jemné pásy s polstrováním, pro pevné ale příjemné zajištění dítěte oceněna ve 2 kategoriích na specifikace: model: W1306 rozměry: d. 91.5 cm x š. 73 cm x v. 81 cm hmotnost: 10.9 kg možnost použití: od narození do 9 kg schváleno dle: EN 12790:2009 a EN 16232:2013 + A1:2018 Přidávám zdarma i baterky. Preferuji osobni předání v Praze na Karlíně. Cely popis:
Houpátko Ingenuity
Prodám dětské houpátko Ingenuity vibrující s melodií 0m+ do 18kg v hezkém stavu. Původní cena 2 885Kč. Prodám za 1 200Kč.Pouze osobní předání ????umožňuje manuální houpání děťátka tam a zpět, čímž ho uklidní, nebo může být nastaveno do pevné pozice ????plyšový materiál s designovým vzhledem a luxusními materiály, které jsou ideální pro citlivou pokožku děťátka a díky kterým se bude cítit jako v bavlnce ????odnímatelná plyšová novorozenecká vložka ????odnímatelný kolotoč s 2 plyšovými závěsnými hračkami, které upoutají a zabaví děťátko ????hračky lze snadno odejmout a hrát se s nimi i mimo houpátko ????tenký skládací rám celého houpátka pro snadnou přenosnost a kompaktní uskladnění ????melodie, zvuky přírody a vibrace na utišení a pobavení děťátka ????možnost nastavení intenzity hlasitosti na 3 úrovně ????polohování sedáku do 3 různých úhlů pro dosažení maximálního komfortu ????5-bodové popruhy pro bezpečí dítěte ????praktické skládání pro kompaktní skladování a snadné přenášení ????vyžaduje 3 baterie typu C (LR14) ????Rozměry výrobku: 43,7 cm x 78,1 cm x 74,2 cm"
Vibrující a hrající houpátko Mickey Mouse
Houpátko je stále plně funkční, ale má nedostatky v podobě flíčků, škrábanců nebo jedné dírky viz foto (při zájmu mohu zaslat více fotek). Houpátko bylo využíváno. Miminko se může houpat nebo je možné houpátko zafixovat do stabilní polohy. Odnímací hudební a světelná hračka Mickey Mouse na cestách - hraje melodie a bliká. Protiskluzová konstrukce pro bezpečnost dítěte. Vhodné pro děti od 3kg, takže vhodné od věku 0+. Zakoupeno na , PC 2299,-Kč. Z důvodu větších rozměrů je možné jen osobní převzetí Havířov-Podlesí.
Houpátko, židlička
Hezký den, nabízím k prodeji "Houpátko": - Ingenuity Houpátko vibrující 3v1 Keep Cozy - 0m +, do 18kg - 3 režimy: kývání, houpání, křesílko - odnímatelná hrazdička s hračkou - polohování sedáku do 2 různých úhlů - 5bodový bezpečnostní pás - pratelný potah - cena: 1 600 Kč Zakoupeno na přelomu roku 2021/2022. Možnost osobního odběru v Pardubicích, ve Vrdech, v Čáslavi, příp. blízké okolí. V případě zájmu mi prosím nevolejte – využijte kontaktní formulář nebo sms zprávu. Ozvu se zpět. Děkuji. VK
Houpátko Ingenuity
Prodám houpátko značky Ingenuity + 8 baterek na houpání (na vibrace nutno koupit nové) + 4 baterky v houpačce nedovybité po nás. Vše funkční, vyčištěné, vyprané a vydezinfikované. Místy lehce poškrábaná konstrukce od stěhování, jinak bez vad. Nosnost 9kg. Houpátko má 5 rychlostí houpání, 3 relaxační zvuky přírody a až 8 různých melodií. NEZASÍLÁM ŽÁDNOU DORUČOVACÍ SLUŽBOU, po dohodě možno dovézt po Chrastavě, Liberci nebo Jablonci nad Nisou.