inzerce, prodej, prodám, bazar

Vgod pro mech kit 2 a ostatní

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodám VGOD pro mech kit v2 trickerský vape s baterií, dále pak Wismec Reuleaux, Voopoo Drag kit s Uforce T2. Wismec je 200w mod s teplotním režimem. Nabíjí se buď pro micro usb nebo nabíječkou baterií. Voopoo mod s max. 177w. Má též teplotní režim. Oba tyto módy jsou 2 baterkové. Dá se nabíjet buď micro usb nebo též nabíječkou. GeekVape Zeus x 2 RTA. Tento atomizér je na mesh coil, podle typu vaty zvládá až 70w. Má přívoz vzduchu ze shora, tudíž neproteká. K VGODu je RDA atomizér na 2 spirálky. K VGODu mám přepravní taštičku, ve které si nosím 2 typy vat, šroubováky na nové osazování atomizérů, mesh coil 0.18ohmů, 4 spirálky na RDA atomizér 0.15ohmů. Možno vyměnit za repro do auta, subwoofer. Děkuji.
Vgod pro mech kit 2 a ostatní
Podobné inzeráty
Prodám držák objektivů Lens Kit od firmy Peak Design
Lens Kit je doplněk pro držák Capture – bez destičky a umožnuje velmi rychlou výměnu objektivů pouze jednou rukou. Lens Kit odložený objektiv bezpečně a pevně drží. Pomocí Lens Kit můžete objektivy nosit na libovolném opasku nebo popruhu jakéhokoliv batohu. Další objektivy tak máte vždy po ruce a šetříte místo uvnitř brašny pro další výbavu. Lens Kit je pro objektivy Sony E/FE. Hmotnost 198 gramů. Součástí prodeje Lens Kit adaptéru je i imbus klíč a pytlík z mikrovlákna. Adaptér je nepoškozený, jako nový. Více info:
Mechová dekorace na stůl, 14 cm, sobí mech stabilizovaný
Mechová dekorace na stůl, mech sobí, stabilizovaný 100% přírodní produkt Krásně ozdobí interiér vašeho domova Dekoraci lze umístit kdekoli v obývacím pokoji, ložnici, kanceláři, koupelně Mech sám absorbuje vlhkost ze vzduchu, potřebuje 40 - 60%, což by jste měli mít v bytě nebo domě normálně. Čistí vzduch Je bezúdržbový Neusazuje se na něm prach Velmi příjemný na dotek Perfektní jako dárek Rozměry dekorace: Výška 14 cm Průměr 9 cm Mumifikovaný mech v obraze je celkově bezúdržbový. Není jej třeba zalévat a nepotřebuje sluneční svit. Nutné je pouze dodržet parametry vlhkosti, teploty a pravidelné větrání místnosti. Doporučená vlhkost v místnosti je 40-60 % a ideální pokojová teplota 5-30 °C.
Mechová dekorace na stůl, sobí mech 40 x 9,5 cm
Mechová dekorace na stůl, sobí mech 40 x 9,5 cm 100% přírodní Dřevo je lakované o šířce 9,5 cm Mech: sobí Mumifikovaný mech v obraze je celkově bezúdržbový. Není jej třeba zalévat a nepotřebuje sluneční svit. Nutné je pouze dodržet parametry vlhkosti, teploty a pravidelné větrání místnosti. Doporučená vlhkost v místnosti je 40-60 % a ideální pokojová teplota 5-30 °C. Doprava 89 Kč balikovna Posta 159 Kč
Corsair iCUE LS100 Starter Kit,Corsair Dark Core PRO SE RGB
Nabízím jen vybalené Corsair iCUE LS100 Smart Lighting LED pásky Starter Kit viz foto. PC 2600 Kč Rozšiřte své RGB osvětlení mimo svůj počítač pomocí startovací sady iCUE LS100 Smart Lighting Strip Starter Kit (EU), která vyzařuje rozptýlené okolní osvětlení synchronizované s vaším systémem, hrami a médii. Software CORSAIR iCUE vám umožňuje organizovat vlastní oslnivé světelné show až do nejmenších detailů s vícevrstvými světelnými vzory a efekty synchronizovanými v celém systému ve všech kompatibilních komponentách a zařízeních RGB. Dále Herní Myš Corsair Dark Core PRO SE RGB Nabízím jen vybalenou a chvíli vyzkoušenou TOP herní bezdrátovou Myšku Corsair Dark Core PRO SE RGB viz foto. Komplet PC 3000 Kč Jediné, na čem záleží, je vítězství. Porazte své soupeře s herní myší Corsair PRO SE RGB s ultra rychlým bezdrátovým připojením pod 1 ms a přesným optickým snímačem PixArt PAW3392 s rozlišením až 18 000 DPI. Myš Corsair PRO SE RGB doporučuje profesionální streamer her TeosGame. Propojte se se 3 různými režimy Vyberte si SLIPSTREAM WIRELESS technologii pro tu nejvyšší rychlost bezdrátového přenosu pod 1 ms nebo Bluetooth s nízkou latencí pro kompatibilitu se všemi systémy a zařízeními nebo léty prověřeným USB kabelem. Baterie vydrží až 50 hodin herních zážitků. Cena: 1399 Kč Zásilkovna neboť zde jen inzeruji!
Vapo
Za všechno 3000Kč Kromě Aramax je vše funkční. ARAMAX POWER -Nefunkční tělo -2X OK tank -1x sklo -3x atomizér = 500,- Nautilus GT kit tmavě šedý = 900,- Nautilus GT zlatý (tank) = 400,- 7x Nautilus atomizér 0,7Ω (18-23W) 1x 1,2 Ω (15-20W) 4x 1,6 Ω (7-11W) 2x = 500,- Smoke T-PRIV kit = 900,- Cuboid LITE = 500,- Cloudee kit 2x tank cloudee = 300,- Smok = 100,- Smok infinix 2 kit = 50,- eGo AIO = 80,- vype ePen 3 4x tank = 150,- Buď SMS, nebo volat.
Svářečka KIT 500, Svařovací stroj
Prodávám 4 svářečky KIT 500.. Téměř nové. KIT 500 W jsou profesionální svařovací stroje vybavené výkonným transformátorem s měděným primárním a sekundárním vinutím, robustním celokovovým posuvem drátu s výkonným motorem, EURO konektorem a řídící elektronikou. Hlavní přednosti strojů KIT jsou vynikající svařovací vlastnosti, 40 stupňová regulace napětí, vysoký výkon, vysoké zatěžovatele, spolehlivost a velmi jednoduché ovládání variant PROCESSOR a SYNERGIC. Telefon: