inzerce, prodej, prodám, bazar

vestička

Kategorie: Kožené oděvy

Vestička kožená tmavě hnědá, přes hlavu. Velikost S - M.
vestička
Podobné inzeráty
Vesta semiš, kožešina
Prodám pěknou, světle šedou kožešinovou vestičku v mírně projmutém střihu, odpovídající velikosti 40. Vestička je semišová, vypodšívkovaná, lemovaná pravou kožešinou. Je lehká a dobře se nosí. Cena 350 Kč. V případě zájmu pište sms.
kožená vestička
Prodám koženou dámskou vestičku vel. L
PRODAM NOVOU KOŽENOU SOUPRAVU-VESTIČKU A SUKNI-S VÁZANKOU
PRODAM NOVOU KOŽENOU SOUPRAVU-SUKNI A VESTIČKU-S VÁZANKOU. Velikost L/XL. SUKNE: DELKA 50 cm. Pres sed max.110 cm. V pase max.77 cm. Vestička: délka 52 cm. Pres prsa 100 cm a lze jeste povolit vazanku vepředu a po stranach. Tel. . Cena za komplet 1000,-kč. Pokud to chcete poslat-platba predem na ucet.
Nádherná šedá kožešinová vestička
Měla jsem ji na sobě jednou, ale láska ke zvířatům teď u mě převládá a nějak jsem se s ní nesloučila. Moc ráda bych ji prodala někomu, kdo ji unosí. Je opravdu v top stavu, jako nová a pořizovací cena byla mnohem vyšší. Nabízím ji za 3000,-. Nádherně propracovaná a teploučká. Velikost je S, ale sedí na XS - M.
Pánská kožená dvoudílná kombinéza RST na motorku
Prodám pánskou koženou dvoudílnou kombinézu značky RST. Kombinéza byla vždy před a po sezóně pečlivě mazána balzámem na kůži. Bunda je vybavena ramenními chrániči, loketními chrániči a páteřákem. Na vnitřní straně je oddělitelná vestička na zip. Kalhoty mají chrániče kolen a slidery na suchý zip. Velikost bundy: UK 44, EUR 54. Velikost kalhot: UK 30, EU 50. Prosím psát jen SMS.